Aparat de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2,pret si review!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Aparat de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2,pret si review!
Votează acest produs

Un nou produs pe care mi-a atras atentia din gama produselor de racire il reprezinta aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-Q2, un produs asemanator cu Vortex VAC-A12A1D.

Daca privim aspectul alb, pe care il are de cele mai multe ori produsele din aceasta gama, ceea ce nu are aparatul Midea MSRI-12HRN1-QC2, care nu are afisaj LED.
Este un aparat de racire din punctul meu de vedere mai clasic decat cel precedent.

Clasa de energie la care este incadrat este clasa A, ceea ce predomina la aparatele de buna calitate.

Aer_conditionat_Midea_MIDEA_MSR1-12HRN1-QC2__38721
Are capacitatea de racire 12000 BTU, la fel ca la Vortex VAC-A12A1D.
Puterea de consum este mult mai mica fata de Aparat de Vortex VAC-A12A1D, daca Vortex are putere de 3350, acest aparat are o putere mult mai redusa de trei ori mai putin, aceasta fiind de 1015 W, puterea de incalzire, iar puterea de racire de  1095 W.
Acest aparat este unul mai modern, din punct de vedere al faptului ca are telecomanda, pentru o mai buna utilizare a produsului si cu mai multa usurinta, o noutate pentru aparatele de racire.
O alta imbunatatire pe care a adus-o acest aparate este si greutatea mai redusa fata de Vortex cu 5 kg chiar, avand doar 24.5 kg greutatea exterioara, iar greutatea interioara de doar 8.5 kg.
De asemenea prezinta dimensiuni mai reduse, 700 x 235 x 535 fiind dimensiunea exterioara, iar cea interioara 790 x 190 x 275.
Iar cel mai bun lucru care l-am regasit la acest aparat fiind zgomotul redus de doar 53 dB zgomotul exterior, iar zgomotul interior 38 db.
Eu recomand acest produs din suflet, daca privim imbunatatirele care le aduce acest aparat de racire raportat la pret este un aparat foarte bun, mai ales pentru ca se aplica reducere de 30 %, asa cum ne- a obisnuit Emag in ultima perioada, plus transportul gratuit, care se aplica si la acest produs.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
logo emag okEvoMAGflanco
Verifică preț tastând codul prudusului pe eMAG.roVerifică preț tastând codul prudusului pe evoMAG.roVerifică preț tastând codul prudusului pe altex.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply