Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D: pret si review!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D: pret si review!
Votează acest produs


Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus

Un aparat de aer conditionat avem nevoie cu totii, mai ales in aceasta perioada in care soarele patrunde in camerele noastre si ne sufoca cu caldura sa de cele mai multe ori.

Asadar solutia este achizitionarea acestui aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, daca privim designul produsului ne atrage atentia afisajul LCD rotund din centrul produsului.

Din punct de vedere al dimensiunii, prezinta dimensiuni perfecte ce poate fi montat atat deasupra unei usii, la bucatarie, pe hol sau oriunde doriti dumneavoastra, eu spre exemplu l-am montat in bucatarie.

De asemenea, un alt avantaj il prezinta clasa A, pe care aparatul il are, impreuna cu consumul sau redus si cu capacitatea de 12000 BTU, o racire destul de buna dupa parerea mea si suficienta pentru racirea unui apartament de doua camere cel putin.

184341620.vortex-vac-a12a1d

Prezinta un compresor rotativ, pentru o racire cat mai buna si cat mai indelungata.

Greutatea produsului este redusa, de doar 29 de kg, poate fi mutat si transportat cu usurinta, dar nu trebuie sa va ganditi la acest lucru deoarece Kit-ul de instalare este inclus plus transportul de asemenea, astfel ati mai scutit din banii cat si din timpul dumneavoastra.

Culoarea produsului este alb, se poate adapta oricarei camere in care il veti instala.
Iar zgomotul aparatului de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, este un zgomot redus, de doar 55 dB, fac referire la zgomotul exterior iar zgomotul interior este de 37 dB, mai redus decat cel exterior.

Acest aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, este unul dinte cele mai bune aparate din aceasta sfera.
Spun acest lucru din propria experienta, verificand calitatea produsului raportata la pret este mai mult decat rentabil, promotia de 30 % care se aplica la Emag si in aceasta zi este valabila si la acest produs.

Asadar prezinta toate facilitatile unui aparat de racire, care este de nelipsit din casa noastra, mai ales la vremea de afara de peste 30 de grade.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
logo emag okEvoMAGflanco
Verifică preț tastând codul prudusului pe eMAG.roVerifică preț tastând codul prudusului pe evoMAG.roVerifică preț tastând codul prudusului pe altex.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply