Acer A515-41G-16BQ – laptop Full HD cu procesor AMD A12-9720P si placa video AMD RX 540!

 Preţ Acer A515-41G-16BQ

Ideal pentru productivitate si divertisment, astazi va prezentam modelul de laptop Aspire 5 a celor de la Acer, mai exact discutam despre modelul Acer A515-41G-16BQ, un nou laptop Full HD cu procesor Quad Core de la AMD si placa video Radeon HD de la AMD, recomandat pentru utilizarea zilnica si multimedia. Acesta se regaseste in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret acceptabil pentru configuratia sa hardware de generatie actuala, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review Acer A515-41G-16BQ

Pe partea de aspect, noul model de laptop Aspire de la Acer va ofera un design portabil si modern, cu o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. In plus, noul laptop Acer cantareste aproximativ 2,2 kilograme si are grosimea putin peste 2,1 centimetri, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie nu numai de acces la internet, ci si de performanta grafica.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si culori destul de naturale, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop Acer are o camera WEB destul de buna, doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, precum si un acumulator Li-Polymer de 4 celule pentru o autonomie decenta de functionare fara cablu de alimentare.

Noul laptop Acer A515-41G-16BQ este echipat cu noul procesor AMD A12-9720P (cu patru nuclee la frecventa normala de 2,7 GHz), impreuna cu placa video dedicata AMD Radeon RX 540 (cu o memorie GDDR5 de 2 GB), care promite performanta necesara in orice tip de utilizare zilnica si multimedia. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si o unitate SSD de 256 GB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea datelor/documentelor necesare/importante in mare siguranta.

Acer A515-41G-16BQ

15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Acer A515-41G-16BQ este, dupa parerea noastra, o platforma portabila si foarte puternica pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie nu numai de un acces rapid la internet, ci si de un minim de performanta grafica. Asadar, noul model de laptop Aspire 5 de la Acer poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare si chiar poate rula o buna parte din titlurile de jocuri video de pe piata, prin configuratia sa hardware foarte puternica de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT