Acer Aspire A314-31-C4MU – laptop HD de 14 inch cu design portabil si performanta buna, la pret avantajos!

 Preţ Acer Aspire A314-31-C4MU

Astazi va prezentam un alt laptop de buget al producatorului taiwanez Acer, mai exact discutam despre modelul Acer Aspire A314-31-C4MU, un nou laptop cu design elegant de culoare rosu si ecran HD de dimensiuni reduse, pe care il recomandam pentru activitatile zilnice de acasa/birou. Acesta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de IT&C din Romania la un pret foarte mic, in momentul redactarii acestui review, pentru specificatiile hardware foarte bune ale acesteia, respectiv pentru orice tip de buget al celor/cele interesati/e de noul model de laptop Acer.

 Review Acer Aspire A314-31-C4MU

Design-ul portabil si foarte elegant al noului model de laptop Aspire de la Acer, cu elemente finisate din plastic, se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rosie din plastic mat, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop Acer are dimensiunile de 24,5 x 34,3 x 2 centimetri si o greutate de aproximativ 1,8 kilograme, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea normala din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 14 inch (35,5 cm), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza o imagine destul de clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul model de laptop Aspire de la Acer are o camera WEB pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, un sistem de operare Linux pentru utilizarea imediata a acestuia si un acumulator Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie buna de utilizare zilnica.

Noul laptop Acer Aspire A314-31-C4MU este echipat cu procesorul Intel Celeron N3350, din generatia de procesoare Apollo Lake, care promite o performanta decenta in utilizarea de zi cu zi, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 2,4 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 500. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR3 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un hard disk SATA de 500 GB, pentru rularea sistemului de operare bazat pe Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire A314-31-C4MU

Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Acer Aspire A314-31-C4MU reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma portabila si destul de puternica pentru lucrul zilnic de la birou sau din deplasari si pentru activitatile de zi cu zi de acasa sau de oriunde aveti nevoie de acesta. In plus, noul laptop Aspire de la Acer este o optiune ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou dispozitiv portabil pentru lucru si distractie, la un pret foarte avantajos de achizitionare, cu ajutorul ecranului HD de dimensiuni normale si a configuratiei hardware decente de generatie noua. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT