Acer Aspire A314-31-C7XK – laptop HD de 14 inch, cu design portabil si performanta decenta!

 Preţ Acer Aspire A314-31-C7XK

Conceput in special pentru utilizarea zilnica de acasa/birou, in acest review va prezentam modelul Acer Aspire A314-31-C7XK, un laptop de buget cu diagonala redusa si componente hardware decente, pe care il recomandam tuturor celor care vor un dispozitiv bun la un pret avantajos. Acesta este disponibil deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru dotarile sale destul de ok, precum si pentru orice tip de buget al utilizatorilor interesati de acest model de laptop Aspire de la Acer.

 Review Acer Aspire A314-31-C7XK

Design-ul portabil si foarte elegant al laptopului Aspire de la Acer, cu elemente finisate din plastic, se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, printr-o carcasa albastra din plastic mat, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are dimensiunile de 24,5 x 34,3 x 2 centimetri si o greutate de aproximativ 1,8 kilograme, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea normala din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet.

Diagonala de dimensiuni reduse a ecranului tip LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 14 inch (35,5 centimetri), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza imagini destul de clare si de inalta definitie, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile nedorite de la exterior. Acesta are o camera WEB pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, un sistem de operare Linux pentru utilizarea imediata a acestuia, si un acumulator Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Laptopul Acer Aspire A314-31-C7XK este echipat cu procesorul Intel Celeron N3350, din generatia de procesoare Apollo Lake, care promite o performanta decenta in utilizarea zilnica de acasa/birou, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 2,4 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 500. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR3 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un HDD de 500 GB, pentru rularea programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire A314-31-C7XK

Intel® Celeron® N3350

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, laptopul Acer Aspire A314-31-C7XK reprezinta, din punctul nostru de vedere, o platforma portabila si destul de puternica pentru activitatile zilnice de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet, de la web browsing si pana la multimedia. In plus, modelul de laptop Aspire de la Acer este asadar o solutie ideala si avantajoasa pentru cei care doar navigheaza pe internet, vizioneaza continut online si/sau folosesc social media, deoarece acesta include un raport calitate/pret ok pentru utilizarea normala de zi cu zi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT