Acer Aspire A315-21G-99JA – laptop multimedia Full HD cu design portabil si performanta buna!

 Preţ Acer Aspire A315-21G-99JA

Astazi va prezentam un alt model de laptop Aspire 3 a producatorului Acer, mai exact discutam despre modelul Acer Aspire A315-21G-99JA, un laptop Full HD cu procesor A9-Series de la AMD, memorie RAM DDR4 de mare viteza si placa video Radeon de la AMD, ideal pentru utilizarea zilnica si multimedia. Noul model de laptop Acer se regaseste in oferta cunoscutilor retaileri online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware bine echilibrata de generatie noua, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, avand o garantie inclusa de 24 luni.

 Review Acer Aspire A315-21G-99JA

Noul model de laptop Acer va ofera un design portabil si ultra-modern, cu elemente finisate din plastic, se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si de un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop Aspire 3 de la Acer are dimensiunile normale de 25,9 x 38,1 x 2,1 centimetri si o greutate de aproximativ 2,1 kilograme, acesta fiind ideal la utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia Full HD (1080p) pentru a afisa o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior sin din spatiile foarte luminoase. Noul laptop multimedia Acer are o camera WEB pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, o retea WiFI 802.11ac de mare viteza, un sistem de operare Linux si un acumulator Li-Polymer de 2 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu de alimentare.

Noul laptop Acer Aspire A315-21G-99JA este echipat cu noul procesor AMD A9-9420 (cu doua nuclee la frecventa normala de 3 GHz), impreuna cu placa video dedicata AMD Radeon 520 (cu o memorie de 2 GB), care promite performanta necesara in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu memoria RAM de maxim 8 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea normala a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire A315-21G-99JA

15.6", Full HD, 4GB, 1TB

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Acer Aspire A315-21G-99JA este, dupa parerea noastra, platforma puternica si destul de portabila pentru activitatile zilnice si multimedia de acasa sau de birou si de oriunde aveti neovie de acesta, cu ecranul de inalta calitate si configuratia hardware de generatie noua. Asadar, noul model de laptop Aspire 3 de la Acer reprezinta, asadar, optiunea ideala si avantajoasa pentru activitatile zilnice de lucru/distractie, navigarea rapida pe internet/retelele de socializare, redarea continutului online si chiar rularea jocurilor ce nu necesita cerinte de sistem foarte ridicate pe partea de grafica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT