Acer Aspire A515-51-57DS – laptop Full HD de 15,6 inch, cu procesor i5-7200U si placa video MX150!

 Preţ Acer Aspire A515-51-57DS

Fie pentru lucrul zilnic de la birou sau pentru utilizarea multimedia de acasa, acest review va fi dedicat modelului Acer Aspire A515-51-57DS, un nou laptop Full HD din noua serie Aspire 5 a producatorului Acer, pe care il recomandam utilizatorii mobili din ziua de astazi, indiferent de tipul de utilizare. Acesta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret foarte ok pentru specificatiile hardware bine echilibrate de generatie noua ale acestuia, precum si pentru un buget mediu ori nu foarte mare al celor interesate de noul model de laptop Acer.

 Review Acer Aspire A515-51-57DS

Design-ul portabil si foarte elegant al noului model de laptop Aspire de la Acer se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa gri din plastic mat, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop multimedia Acer are dimensiunile de 26,3 x 38,1 x 2,1 centimetri si o greutate de aproximativ 2,2 kilograme, acesta fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si de buna calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului la exterior si in spatiile foarte luminoase. Noul laptop multimedia Acer are o camera WEB HD de 720p pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, o retea WiFi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, precum si un acumulator Li-Polymer de 4 celule pentru o autonomie maxima de pana la 7 ore de utilizare.

Noul laptop Acer Aspire A515-51-57DS este echipat cu procesorul Intel Core i5-7200U (cu doua nuclee la frecventa cuprinsa intre 2,5 si 3,5 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce MX150 (cu memoria de 2 GB),  care promite performanta necesara pentru sarcinile de utilizare zilnica si multimedia. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie maxima de RAM de 16 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire A515-51-57DS

Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Acer Aspire A515-51-57DS reprezinta, dupa parerea noastra, o alta platforma puternica si destul de portabila pentru activitatile zilnice de acasa/birou si de oriunde aveti nevoie nu numai de un acces rapid la internet, ci si de un minim de performanta pe partea de grafica. Asadar, noul laptop multimedia Aspire de la Acer poate face fata fara probleme aproape oricarui tip de utilizare, de la office si web browsing pana la multimedia si chiar gaming usor, prin intermediul ecranului Full HD de dimensiuni normale si a configuratiei hardware de generatie actuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT