Acer Aspire A515-51G-73HM – laptop Full HD de 15,6 inch, cu design portabil si performante multimedia!

 Preţ Acer Aspire A515-51G-73HM

Conceput in special pentru productivitate si divertisment, astazi va prezentam un alt laptop multimedia din noua serie Aspire 5 a producatorului Acer, si anume vorbim despre modelul Acer Aspire A515-51G-73HM, un nou laptop Full HD din categoria multimedia cu diagonala normala si performanta mare. Noul model de laptop Acer se regaseste deja si in oferta magazinelor online de IT&C din Romania la un pret decent pentru aspectul sau elegant si configuratia sa hardware de ultima generatie, in timp ce pe acesta il recomandam pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie.

 Review Acer Aspire A515-51G-73HM

Pe partea de aspect, noul laptop multimedia Aspire 5 de la Acer ofera un design-ul portabil si foarte elegant, cu o carcasa exterioara de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. In plus, noul model de laptop Acer are dimensiunile de 26,3 x 38,1 x 2,1 centimetri si o greutate de aproximativ 2.2 kilograme, fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile nedorite de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop multimedia Acer are o camera WEB HD de 720p pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, o retea WiFi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, precum si un acumulator Li-Polymer de 4 celule pentru o autonomie de pana la 7 ore de functionare fara cablu.

Noul laptop Acer Aspire A515-51G-73HM este echipat cu procesorul Intel Core i7-7500U (cu doua nuclee la frecventa maxima de 3,5 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce MX150 (cu memoria de 2 GB),  care promite performanta necesara pentru utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 8GB (cu o memorie RAM de pana la 16GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea normala a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire A515-51G-73HM

Intel® Core™ i7-7500U 2.70 GHz

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Acer Aspire A515-51G-73HM reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma portabila si foarte puternica pentru aproape orice tip de utilizare, de la office si web browsing pana la multimedia si chiar gaming usor, prin intermediul configuratiei hardware foarte bine echilibrate si de generatie actuala. Asadar, noul laptop multimedia Aspire 5 de la Acer este ideal pentru lucrul zilnic de la birou sau din deplasari, navigarea pe internet si vizionarea continutului online de acasa, cateva sesiuni usoare de gaming la un nivel decent si altele, acesta fiind potrivit pentru un buget mediu spre ridicat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT