Acer Aspire E5-511-P86R – laptop rosu cu Quad Core

Astazi mi-a sosit noul laptop in teste, este vorba de modelul Acer Aspire E5-511-P86R, un laptop bunicel pentru cei ce doresc sa-si schimbe calculatorul desktop, un laptop pe care doresc sa il recomand pentru gama office si nu numai.

Este clar ca design-ul este unul pe placul meu, rosul aprins in combinatie cu negru ma face sa spun ca il vreau pe biroul meu, acum il am si scriu acest articol de pe el si pot spune ca sunt placut impresinat de tastatura, foarte ergonomica si cu butoanele puse in asa fel incat tot sa zici ca este bun pentru scris.

Laptopul il am in teste de la un prieten care tocmai la cumparat si m-a rugat sa ii instalez cateva programe, zic hai sa-l si ajut dar sa ii fac si un review rapid despre plusurile dar si pentru minusurile lui.

   Vezi AICI preţul pentru laptopul Acer Aspire E5-511-P86R   

Se poate observa si din poza de mai jos ca aspectul este unul placut, dar pe langa aspect, laptopul Acer Aspire E5-511-P86R are si o configuratie numai buna pentru cei ce lucreaza la birou, pentru elevi, studenti sau de ce nu pentru profesori. Nu este un laptop gaming deoarece lipseste placa video dedicata, dar sa fim seriosi acum, cine isi achizitioneaza un laptop pentru jocuri?

Laptop-Acer-Aspire-E5-511-P86R

Am sa prezint in continuarea articolului o serie de motive pentru care trebuie sa iti achizitionezi noul laptop de la Acer:

– vine cu un procesor numai bun pentru o experienta a navigarii pe cat se poate de placuta, vorbim aici despre Intel® Pentium® Quad-Core cu 4 nuclee si cu o frecventa a procesorului de 2160 MHz, insa care se poate ridica la un alt standard atunci cand este nevoie, 2660 MHz este frecventa maxima la care poate urca, asta datorita tehnologiei Turbo Boost.

– ecran cu tehnologia Glare, va spun ca are o luminozitate extrem de buna, un contrast puternic si o diagonala de 15.6 inch, mai vad pe site-ul producatorului si o tehnologie a display-ului relativ noua „Acer ComfyView”, insa nu stiu sa va dau mai multe detalii despre ea.

– memorie de 4 GB, dar am pentru dumneavoastra o veste pe care trebuie sa o luati in calcul, putem sa ii facem upgrade fara nici un fel de problema la 8GB deoarece avem doar un singur slot de memorie ocupat.

– spatiu ok, daca am 500 GB pot spune ca nu-mi mai trebuie nimic, filmele, jocurile si muzica incap fara nici un fel de problema in aceasta capacitate.

– pe partea de comunicare avem retea 10/100/1000 si tehnologia Bluetooth 4.0.

Acer Aspire E5-511-P86R este un laptop pe care il recomand cu cea mai mare placere si pot spune ca noua serie de la Acer m-a lasat placut impresionat de toate aspectele laptopului, de la calitatea materialului pana la finisajele facute excelent pe toata carcasa laptopului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT