Acer Aspire E5-572G – laptop cu design elegant, ecran FHD de 15,6 inch si o performanta foarte buna!

Cu un design modern, ecran de inalta definitie si componente hardware foarte bine echilibrate, laptop Acer Aspire E5-572G reprezinta o platforma portabila si destul de puternica pentru a putea raspune nevoilor dumneavoastra de zi cu zi, remarcandu-se in principal printr-un raport performanta-pret foarte bun. Acesta vine cu un design elegant si foarte portabil, ecran Full HD de 15,6 inch, sunet decent, componente hardware destul de performante, sistem de operare Linpus Linux si mai multe caracteristici multimedia extrem de utile, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil pentru orice buget.

Designul sau modern si destul de compact, cu cea mai buna portabiliteate din clasa sa, se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. Display-ul LED al laptopului elegant si destul de performant de la Acer dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli si de tehnologia ComfyView, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala excelenta.

Acer Aspire E5-572G, Intel Core i3-4000M, 4GB DDR3, 1TB – profită acum de reducere

Laptopul Acer Aspire E5-572G este echipat cu procesorul Intel Core i3-4000M, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, ceea ce ofera o putere decenta de calcul pentru rezolvarea fara niciun fel de problema a tuturor sarcinilor esentiale de zi cu zi, indiferent de locul unde v-ati afla. Procesorul Intel Core i3-4000M integreaza doua nuclee fizice ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 2,4 GHz, tehnologiile principale de la Intel, 3 MB SmartCache, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4600 pentru o grafica destul de buna in utilizarea zilnica de acasa sau de la birou.Acer Aspire E5-572G

Memoria RAM este de tip DDR3L si are o capacitate standard de RAM de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat decenta pentru utilizarea normala de zi cu zi (multi-tasking, office, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel acceptabil), suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rotatii pe minut, asigura atat stocarea sistemului de operare Linpus Linux, cat si a tuturor datelor dumneavoastra importante, datorita capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

Pe langa procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4600 al procesorului de la Intel, cu o memorie de maxim 2 GB, care ofera o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra, laptopul Acer Aspire E5-572G mai include si placa video dedicata nVIDIA GeForce GT 940M, cu o memorie de 2 GB, pentru o performanta grafica mult mai buna in utilizarea zilnica. Cu toate acestea, laptopul elegant si destul de performant de la Acer mai beneficieaza de o camera web HD, un slot de carduri SD, sistemul de operare Linpus Linux, dar si de o baterie Li-Ion de 6 celule pentru o autonomie de lucru de pana la 6 ore.

Comentarii

Leave a reply

Review IT