Acer Aspire E5-573G-310L – laptop accesibil si destul de performant, ideal pentru activitatile zilnice!

Dedicat pentru productivitate si divertisment, noul laptop Acer Aspire E5-573G-310L reprezinta o platforma portabila si destul de puternica atat pentru rezolvarea fara probleme a sarcinilor de la birou, cat si pentru activitatile zilnice de acasa si nu numai, datorita specificatiilor sale hardware foarte bine echilibrate. Acesta vine in principal cu un design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch, sunet excelent, componente hardware performante, un sistem de operare bazat pe Linux si mai mult caracteristici multimedia utile, toate acestea fiind disponibile la un pret cat se poate de accesibil pentru orice tip de buget.

Designul modern si foarte atragator al noului laptop din seria Aspire E a celor de la Acer se remarca prin detaliile suplimentare ale marginilor ce accentueaza aspectul sau elegant si este completat de un design inteligent cu degajari interioare si forme estetice, ceea ce permite ridicarea cu usurinta, cu doar o singura mana, a capacului. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa gri dintr-un plastic rezistent, o tastatura confortabila la utilizare de tip AccuType, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile de 25,6 x 38,16 x 2,92 centimetri si o greutate de aproximativ 2,4 kilograme.

Acer Aspire E5-573G-310L cu procesor i3-5005U – profită acum de reducere

Display-ul sau LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, dar si de un finisaj mat impotriva reflexiilor nedorite, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta. Pe langa toate acestea, laptopul elegant si performant marca Acer mai beneficieaza de o camera web Acer Crystal Eye HD, doua difuzoare stereo (cu tehnologie Acer TrueHarmony) pentru un sunet excelent, un sistem de operare bazat pe Linux, precum si o baterie Li-Ion pentru o autonomie de lucru de pana la 5 ore.Acer Aspire E5-573G-310L

Dotat cu noul procesor Intel Core i3-5005U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, noul laptop Acer Aspire E5-573G-310L ofera o putere destul de mare de calcul pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 2 GHz. Pe partea de grafica, acesta este echipat cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M, cu o memorie de 2 GB si tehnologiile CUDA, nVIDIA PhysX, GPU Boost 2.0, nVIDIA Optimus, pentru o performanta grafica destul de buna in utilizarea normala de zi cu zi, de la multi-tasking si web browsing pana la multimedia si chiar gaming.

Memoria RAM de tip DDR3L include o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru activitatile zilnice (multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel acceptabil), suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura atat stocarea sistemului de operare bazat pe Linux, cat si salvarea fisierelor dumneavoastra media, datorita capacitatii mari de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT