Acer Aspire E5-575G-57CH – laptop cu ecran Full HD de 15,6 inch si performanta foarte buna!

Dedicat in principal pentru productivitate si divertisment, laptopul Acer Aspire E5-575G-57CH este ideal pentru toti cei care isi doresc o performanta foarte buna in aproape orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si multe altele, atat de acasa cat si de la birou. Acesta este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret excelent, remarcandu-se printr-un design elegant, ecran Full HD LED de 15,6 inch, sunet decent, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, memoria RAM DDR4 de ultima generatie si mai multe caracteristici multimedia utile.

Designul texturat si modern al laptopului marca Acer se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare de tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta mai include o camera web HD, un cititor de carduri SD, o unitate optica DVD-RW, precum si un sistem deoperare bazat pe Linux, avand o greutate de aproximativ 2,23 kilograme si masoara 25,6 centimetri pe inaltime, 38,16 centimetri latime si o grosime de doar 2,39 – 3,02 centimetri.

Acer Aspire E5-575G-57CH Intel® Core™ i5-6200U 2.30GHz – profită acum de reducere

Display-ul LED-Backlight dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si de o rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, afisand asadar de imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii, chiar si la exterior. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet HD Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand astfel intreaga experianta de utilizare a noului laptop din gama Aspire a celor de la Acer.Acer Aspire E5-575G-57

Laptopul Acer Aspire E5-575G-57CH este echipat cu noul procesor Intel Core i5-6200U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, pentru a putea beneficia de o putere mare de calcul in utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 520. Pe partea de grafica, acesta mai beneficieaza si de placa video dedicata nVIDIA GeForce 940MX, cu o memoria GDDR3 de 2 GB, tehnologia NVIDIA Optimus si suport DirectX 11, pentru o performanta grafica foarte buna in aproape orice tip de utilizare, de la multimedia si pana la gaming.

Memoria RAM DDR4 este de ultima generatie si include o capacitate standard de RAM de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel foarte bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin cele doua sloturi de RAM integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura atat stocarea sistemului de operare bazat pe Linux, cat si salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra preferate, avand o capacitate mare de stocare de maxim 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT