Acer Aspire ES1-524-99WS – laptop HD de 15,6 inch cu design portabil si performanta buna!

 Preţ Acer Aspire ES1-524-99WS

In ultimul timp ne-au atras atentia tot mai multe laptopuri de buget din segmentul entry-level, astfel ca astazi va prezentam un alt model de laptop pentru acasa, mai exact vorbim despre modelul Acer Aspire ES1-524-99WS, un nou laptop HD cu diagonala normala de 15,6 inch si platforma hardware AMD. Noul laptop Acer se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret foarte bun de achizitionare pentru specificatiile sale hardware decente si/sau aproape orice tip de buget, in timp ce pe acesta il recomandam pentru activitatile zilnice de acasa/birou si nu numai.

 Review Acer Aspire ES1-524-99WS

Design-ul portabil si foarte elegant al noului model de laptop Aspire de la Acer, cu elemente finisate din plastic, se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra din plastic mat, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are dimensiunile normale de 25,8 x 38,1 x 2,4 centimetri si o greutate de aproximativ 2,4 kilograme, fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului tip LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza o imagine destul de clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare, in timp ce suprafata lucioasa a acestuia reproduce culori vii si naturale la interior. Noul laptop Aspire de la Acer are o camera WEB HD de 720p pentru convorbirile online, doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, o retea WiFI 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, dar si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru a beneficia de o autonomie maxima de pana la 5 ore de utilizare fara intrerupere.

Noul laptop Acer Aspire ES1-524-99WS este echipat cu noul procesor AMD A9-9410, din a 7-a generatie Stoney Ridge, care promite o performanta buna in utilizarea zilnica de acasa/birou, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 3,5 GHz si a procesorului grafic integrat AMD Radeon R5. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR3L de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 16 GB) si un HDD SATA de 500 GB, pentru rularea sistemului de operare bazat pe Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire ES1-524-99WS

AMD Dual-Core A9-9410 2.90 GHz

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, noul laptop Acer Aspire ES1-524-99WS reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru lucrul zilnic de la birou sau din deplasari si pentru utilizarea normala de acasa sau de oriunde aveti nevoie de acces la internet. In plus, noul model de laptop Aspire de la Acer este, de asemenea, o optiune ideala pentru activitatile zilnice de lucru, navigarea rapida pe internet, redarea continutului online si chiar rularea jocurilor ce nu necesita cerinte mari pe partea de grafica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT