Acer Aspire ES1-533-C1R0 – laptop FullHD de 15,6 inch, cu design elegant si performanta buna!

 Preţ Acer Aspire ES1-533-C1R0

In continuare vom discuta pe scurt despre noul laptop Acer Aspire ES1-533-C1R0, dar mai intai precizam faptul ca acesta se regaseste in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania, asa in cazul in care v-ati convins deja ca modelul de laptop Acer reprezinta optiunea ideala pentru nevoile voastre. Acesta este disponibil la un pret foarte ok de achizitionare pentru configuratia hardware decenta a acestuia, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce principalele magazine online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului pana la locuinta voastra si garantia standard de 2 ani de zile.

 Review Acer Aspire ES1-533-C1R0

Pe partea de aspect, design-ul portabil si elegant al noului laptop Aspire ES de la Acer se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra dintr-un plastic mat, o tastatura confortabila la utilizare tip chiclet si de un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul model de laptop Acer cantareste aproximativ 2,4 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 2,5 centimetri, acesta fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si de buna calitate, la un unghi ok de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile foarte luminoase. Noul laptop Aspire de la Acer are o camera WEB VGA pentru convorbirile online, doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, reteaua WiFi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza si de un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie maxima de pana la 6 ore si 30 de minute de utilizare zilnica.

Noul laptop Acer Aspire ES1-533-C1R0 este echipat cu noul procesor Intel Celeron N3350, din generatia Apollo Lake, care promite o performanta buna in utilizarea zilnica de acasa/birou, datorita celor doua nuclee la frecventa normala de 1,1 GHz si a procesorului grafic integrat Intel HD 500. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR3 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un hard disk SATA de 500 GB, pentru rularea sistemului de operare bazat pe Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio.

Acer Aspire ES1-533-C1R0

15.6", 4GB, 500GB

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, noul laptop Acer Aspire ES1-533-C1R0 este, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou/deplasari si de oriune aveti nevoie de acces la internet, printr-o portabilitate buna, o imagine foarte clara si o performanta decenta. Asadar, noul model de laptop Acer poate face fata fara probleme sarcinilor zilnice de lucru, activitatilor normale de zi cu zi, vizionarea continutului online pana la rezolutia 4K si altele, prin intermediul ecranului Full HD de dimensiuni normale si a configuratiei hardware decente de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT