Acer Aspire F5-571G-579P – laptop cu design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch si performante multimedia!

Dedicat in special pentru productivitate si divertisment, laptopul Acer Aspire F5-571G-579P reprezinta o platforma ideala si destul de portabila pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou (multi-tasking, web browsing, office, multimedia si chiar gaming, datorita specificatiilor sale hardware destul de performante. Acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch, sunet decent si destul de puternic, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, un sistem de operare bazat pe Linux si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret foarte bun pentru orice buget.

Designul modern si sofisticat al laptopului din gama Aspire a celor de la Acer se remarca printr-o suprafata interioara metalica si o textura rafinata ce sublinieaza aspectul elegant, fiind completat de designul inteligent cu nise pentru a va permite sa ridicati capacul usor cu doar o singura mana. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare de tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand insa dimensiunile de 25,6 x 38,16 x 2,49 – 2,92 centimetri si o greutate de aproximativ 2,4 kilograme.

Acer Aspire F5-571G-579P Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz – profită acum de reducere

Display-ul sau LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si de rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna caliate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet TrueHarmony, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand astfel intreaga experienta de utilizare a laptopului elegant si destul de performant de la Acer.Acer Aspire F5-571G-579PDotat cu procesorul Intel Core i5-4210U (Ultra-low-voltage), din a 4-a generatie de procesoare Haswell, laptopul Acer Aspire F5-571G-579P ofera o putere destul de mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a sarcinilor de zi cu zi, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz. Pe partea de grafica, laptopul elegant si destul de performant de la Acer este echipat cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M, cu o memorie DDR3 de 2 GB, pentru a putea beneficia de o performanta grafica destul de buna in aproape orice tip de utilizare, indifere de acasa sau de la birou.

Memoria RAM de tip DDR3L include o capacitate standard de RAM de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi,  printre care multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 de rotatii pe minut, asigura salvarea tuturor fisierelor dumneaovastra preferate, avand o capacitate mare de stocare de maxim 1 TB.

1 Comment
  1. Reply
    Robert F 10 august 2016 at 16:18

    Cu toate ca numele site-ului te duce cu gandul la review-uri detaliate si teste ultra amanuntite, cu tot respectul, asta NU este un review. Asta este o simpla prezentare de produs…..nici macar, ci mai degraba o prezentare a specificatiilor produsului care se pot gasi pe orice site pe care se comercializeaza acest produs. Pacat, mare pacat.

Leave a reply

Review IT