Acer Aspire F5-571G – laptop cu ecran Full HD de 15,6 inch si performanta ridicata!

Ideal pentru productivitate si divertisment, laptopul Acer Aspire F5-571G este alegerea perfecta pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita unui raport performanta-pret foarte bun din toate punctele de vedere. Disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent, acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD LED de 15,6, sunet decent, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, dar si mai multe caracteristici multimedia utile.

Laptopul elegant si performant de la Acer dispune de un display de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala excelenta, oriunde si oricand. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologie HD Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand astfel intreaga experienta de utilizare al laptopului.

PROMOȚIE Acer Aspire F5-571G, 15.6″, FHD, Intel Core i5-4210U – verifică preț

Dotat cu procesorul Intel Core i5-4210U, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, acesta beneficieaza de o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara niciun fel de problema a tuturor sarcinilor de zi cu zi, fie de acasa sau de la birou. Procesorul de la Intel integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 1,7 GHz, dar care ajunge prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4400.Acer Aspire F5-571G

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajunsa pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel destul de bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea SSD, cu viteze mari de citire/scriere, asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra importante, datorita capacitatii suficiente de stocare de pana la 256 GB.

Pe partea de grafica, laptopul Acer Aspire F5-571G integreaza placa video dedicata nVIDIA GeForce 940M, cu o memorie de 2 GB, ceea ce asigura o performanta grafica foarte buna pentru rularea rapida si cat mai fluida a intreg sistemului de operare preferat, indiferent de tipul de utilizare. Cu toate acestea, laptopul de la Acer mai beneficieaza de o camera WEB, un slot de carduri SD, un sistem de operare bazat pe Linux, dar si de o baterie Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie indelungata de lucru.

Comentarii

Leave a reply

Review IT