Acer Aspire F5-572G-72W8 – laptop elegant cu diagonala de 15,6 inch si performanta mare!

Dedicat in special pentru productivitate si divertisment, laptopul Acer Aspire F5-572G-72W8 este alegerea perfecta pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita unui raport performanta-pret foarte bun din orice punct de vedere. Noul laptop de la Acer este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun, beneficiind de un design elegant, ecran LED FHD de 15,6 inch, specificatii hardware performanta si foarte bine echilibrate, dar si mai multe caractersitici multimedia utile si de buna calitate.

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala foarte buna, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia speciala TrueHarmony, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat.

PROMOȚIE Acer Aspire F5-572G-72W8 cu procesor Intel® Core™ i7 – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6500U, lansat pentru prima data undeva prin vara anului trecut, laptopul Acer Aspire F5-572G-72W8 beneficieaza de o putere mare de calcul pentru o rulare rapida si fluida a intreg sistemului sau. Procesorul de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee la frecventa de 2,5 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz, dar si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520.Acer Aspire F5-572G-72W8

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns atat pentru utilizarea normala de cu zi, printre care web browsing, multi-tasking, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. Unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de maxim 5400 rpm, asigura stocarea fara probleme a tuturor datelor dumneavoastra, gratie capacitatii generoase de stocare de 1 TB.

Pe partea de grafica, laptopul Acer Aspire F5-572G-72W8 mai integreaza, pe langa placa grafica integrata de la Intel, si placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M, cu o memorie mare de pana la 4 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, pentru o performanta grafica ridicata in orice tip de utilizare. Cu toate acestea, laptopul elegant si performant de la Acer mai dispune de o camera WEB HD, un sistem de operare de la Linux si de o baterie Li-Ion de 4 celule cu o autonomie de lucru indelungata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT