Acer Aspire V5-591G – laptop elegant, performant si de noua generatie!

Acer Aspire V5-591G este un nou model elegant si performant de laptop din seria Aspire V 15 a companiei taiwaneze de IT Acer, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie specificatiilor sale hardware performante si de ultima generatie. Acesta este disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch, componente hardware de top si mai multe caracteristici multimedia utile.

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch la rezolutia foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de foarte calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri destul de largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta. Pe langa toate acestea, laptopul marca Acer mai include o tastatura iluminata, o camera WEB HD, o baterie Li-Ion de 6 celule pentru o utilizare de lunga durata, precum si doua difuzoare stereo pentru un sunet decent.

PROMOȚIE Acer Aspire V5-591G – laptop elegant si performant – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6700HQ, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, laptopul elegant si performant de la Acer beneficieaza de o putere ridicata de calcul pentru utilizarea de zi cu zi. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,6 GHz, dar care prin tehnologia Intel Turbo Boost poate ajunge la o freventa maxima de pana la 3,5 GHz.Acer Aspire V5-591G

Memoria RAM DDR4 de ultima generatie are o capacitate standard de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel foarte bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 32 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea de tip SSHD (Solid State Hybrid Drive) este o combinatie intre unitatea clasica HDD si cea noua SSD, care asigura atat viteze destul de mari de citire/scriere, cat si o capacitate generoasa de stocare.

Pe partea de grafica, noul procesor de la Intel include procesorul grafic Intel HD Graphics 530, cu o memorie maxima de 64 GB si o frecventa grafica de maxim 1,05 GHz, pentru o grafica foarte buna in utilizarea normala de zi cu zi, in timp ce laptopul Acer Aspire V5-591G mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie de 4 GB, pentru o performanta grafica excelenta in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT