Acer F5-572G – laptop elegant si performant pentru utilizarea zilnica!

Dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, noul laptop Acer F5-572G ar putea fi alegerea perfecta atat pentru productivitate cat si pentru divertisment, gratie specificatiilor sale hardware performante si foarte bine echilibrate. Disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil, acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch, sunet decent, componente hardware performante, un sistem de operare bazat pe Linux si multe altele.

Display-ul de tip LCD LED-Backlit dispune de o diagonala normala de 15,6 inch (39,6 centimetri) si o rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini Full HD de inalta definitie si culori vii, la unghiuri destul de largi de vizualizare. In plus, laptop elegant si performant de la Acer mai beneficieaza de o camera WEB HD, doua difuzoare stereo pentru un sunet decent, o baterie Li-Ion de 4 celule pentru o autonomie de lucru indelungata, dar si de un sistem de operare bazat pe Linux.

PROMOȚIE Acer F5-572G, Intel Core i7, Memorie 8GB, HDD 1TB, nVidia – verifică preț

Specificatiile sale hardware includ, in principal, noul procesor Intel Core i7-6500U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, ceea ce ofera o putere mare de calcul pentru utilizarea normala de zi cu zi, de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,5 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz.Acer F5-572G

Memoria RAM de tip DDR3L are o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza decenta de rotatie de 5400 de rotatii pe minut, asigura salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra, avand o capacitate generoasa de stocare de maxim 1 TB.

Pe partea de grafica, procesorul Intel Core i7-6500U include procesorul grafic Intel HD Graphics 520, cu o memorie integrata de maxim 32 GB si suport 4K la 60 Hz, pentru o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra in utilizarea normala de zi cu zi, in timp ce laptopul Acer F5-572G dispune de placa video dedicata nVIDIA GeForce GT 940M, cu o memorie de 4 GB, pentru o performanta grafica mult mai buna in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT