Acer Predator G9-592-78XE – laptop de gaming cu design extravagant si performanta extraordinara!

Dedicat in special pentru gaming si chiar editare grafica la un nivel foarte bun, laptopul de gaming Acer Predator G9-592-78XE este alegerea perfecta atat pentru gameri, cat si pentru utilizatorii normali care vor sa se bucure de o performanta incredibila din orice punct de vedere, insa si la un pret pe masura. Disponibil insa la un pret destul de ridicat, acesta vine in principal cu un design special de gaming, ecran IPS FHD de 15,6 inch, specificatii hardware de top si foarte bine echilibrate, dar si mai multe caracteristici multimedia de inalta calitate.

Laptopul de gaming de la Acer impresioneaza printr-un design extravagant si foarte elegant, creat special pentru a va bucura de o experienta completa de gaming, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza. In ceea ce priveste aspectul sau exterior, acesta beneficieaza de o carcasa moderna de culoare neagra, tastatura Predator ProZone cu o acuratete extraordinara si nu mai putin de patru zone de iluminare de fundal, dar si de un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere.

PROMOȚIE Acer Predator G9-592-78XE cu procesor Intel® Core™ i7 – verifică preț

Display-ul uimitor de tip LCD LED se bazeaza pe un panou IPS cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 (Full HD), afisand asadar imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta extraordinara de vizionare, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. Sistemul audio Predator SoundPound 2.1 este alcatuit dintr-un subwoofer puternic si doua difuzoare stereo, cu tehnologie Dolby Advanced Audio si SoundPound, care permit redarea unui sunet captivat si de inalta fidelitate.Acer Predator G9-592-78XE

Laptopul Acer Predator G9-592-78XE este echipat de asemenea cu noul procesor puternic Intel Core i7-6700HQ, lansat pentru prima data undeva prin vara anului trecut, pentru a beneficia astfel de o putere de calcul foarte mare in orice tip de utilizare, fie ca este vorba de web browsing, multimedia, gaming si chiar editare grafica. Procesorul de la Intel face parte din a 6-a generatie de procesoare Skylake si integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 3,5 GHz, cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost, dar si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520.

Memoria RAM DDR4 este de ultima generatie si are o capacitate standard de pana la 16 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, excelenta pentru multi-tasking, gaming si chiar editare grafica la un nivel mai mult decat decent, suportand insa o memorie maxima de RAM incredibila de pana la 64 de GB. Unitatea SSD ofera viteze mari de citire/scriere si o capacitate suficienta de stocare de 256 GB, in timp ce unitatea clasica HDD asigura stocarea tuturor datelor dumneavoastra, gratie capacitatii mari de stocare de 1 TB.

Pe langa specificatiile sale hardware de top, laptopul Acer Predator G9-592-78XE mai dispune de placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 980M, cu o memorie mare de pana la 8 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, ceea ce asigura o performanta grafica excelenta pentru rularea rapid si foarte fluida chiar si a celor mai noi jocuri de pe piata. In plus, laptopul de gaming de la Acer mai beneficieaza de o camera WEB Acer Crystal Eye HD, unitate optica DVD-RW si o baterie Li-Ion de 8 celule cu o autonomie de pana la 8 ore de lucru.

Comentarii

Leave a reply

Review IT