Acer SF114-31-P4ZQ – laptop ultra-portabil HD cu performanta buna si autonomie mare!

 Preţ Acer SF114-31-P4ZQ

Fie pentru productivitate sau divertisment, in acest review va prezentam un alt model de laptop Swift 1 a producatorului Acer, mai exact discutam despre modelul Acer SF114-31-P4ZQ, un nou laptop HD cu un design ultra-portabil si o performanta decenta, recomandat pentru activitatile zilnice de acasa/birou. Acesta se regaseste in oferta celor mai cunoscute retaileri online de IT&C din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret foarte bun pentru specificatiile hardware bine echipate de generatie noua, iar magazinele online va ofera livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review Acer SF114-31-P4ZQ

Noul model de laptop Swift 1 de la Acer ofera un design ultra-portabil si foarte elegant, cu elemente finisate din plastic, care se va remarca oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, printr-o carcasa subtire si usoara de culoare neagra, o tastatura normala si confortabila tip chiclet si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop Acer cantareste aproximativ 1,6 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 1,8 centimetri, acesta fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet.

Diagonala redusa a ecranului LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 14 inch (35,5 cm), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza imagini clare si culori vii, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului la exterior si din spatiile luminoase. Noul model de laptop Acer are o camera WEB destul de buna, un sistem audio HD pentru un sunet ok, o retea WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.0 de mare viteza, noul sistem de operare Windows 10 Home de la Microsoft si un acumulator Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie maxima de pana la 12 ore de utilizare zilnica.

Noul laptop Acer SF114-31-P4ZQ este echipat cu noul procesor Intel Pentium N3710, din generatia de procesoare Braswell, care promite o performanta decenta in utilizarea zilnica de acasa/birou, gratie celor patru nuclee la frecventa normala de 1,6 GHz si al procesorului grafic integrat Intel HD 620. Acesta include o memorie RAM DDR3 de 4GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si o memorie de stocare eMMC de 64 GB, pentru rularea destul de rapida a sistemului de operare Windows 10 si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea documentelor importante in mare siguranta.

Acer SF114-31-P4ZQ

14", 4GB, 64GB eMMC

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, ajugem la concluzia ca noul laptop Acer SF114-31-P4ZQ este, dupa parerea noastra, o platforma ultra-portabila si destul de puternica pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet, prin specificatiile hardware de generatie noua. Asadar, noul laptop Swift 1 de la Acer poate rula cam toate programele/aplicatiile necesare, reda aproape orice tip de continut media online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare, dar si poate utiliza intuitiv noul sistem de operare Windows 10, gratie noului buton Start si a altor caracteristici speciale.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT