AEG FEE62700PM – masina de spalat economica si inteligenta, cu 15 seturi complete de vase!

 Preţ AEG FEE62700PM

Inainte sa incepem sa discutam despre masina de spalat vase incorporabila AEG FEE62700PM, precizam faptul ca aceasta se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitatea servicilor. Masina de spalat AEG este disponibila spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile principale de top, respectiv pentru un buget mediu/ridicat, in timp ce magazinul online eMAG va ofera deschiderea coletului la livrare, ridicarea gratuita a produsului vechi si garantia inclusa a masinii de spalat.

 Review AEG FEE62700PM

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase complet incorporabila AEG se va integra perfect in orice tip de decor, printr-o usa frontala eleganta de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare inox/argintiu (cu display digital mare), incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. In plus, masina de spalat AEG are dimenisunile normale de 81,8 x 59,6 x 57,5 centimetri si un nivel minim de zgomot de 44 dB, in timp ce acesta include la interior un suport dedicat pentru tacamuri, un cos superior de vase complet reglabil pe inaltime si un cos inferior de vase.

Noul motor Inverter functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura un consum ok de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a partilor sale componente. Programul de spalare ProClean a fost conceput special pentru a curata incarcaturile foarte murdare prin temperatura ridicata a jetului de apa de pana la 70 de grade Celsius. Tehnologia Air Dry eficientizeaza la maxim procesul de uscare cu ajutorul fluxului natural de aer, in timp ce functia SensorLogic detecteaza nivelul de murdarie si regleaza consumul de energie/apa la ciclu de spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat AEG FEE62700PM are clasa energetica A++ si clasa la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum de energie estimat la numai 0,93 kWh/ciclu de spalare si de un consum de apa estimat la 10 litri/ciclu, in program de spalare economica. Aceasta are o tehnologie de protejare vesela, un sistem de uscare Air Dry Technology, o capacitate maxima de pana la 15 seturi de vase si 6 programe prestabilite de spalare, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse, fara a afecta paharele si vasele din sticla.

AEG FEE62700PM

15 seturi, 6 programe, Clasa A++, Moto inverter, Afisaj digital, 60 cm

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila AEG FEE62700PM este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, cu sistem de uscare incorporat. Masina de spalat AEG poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de seturi complete de vase, pentru a va bucura asadar de cele mai bune rezultate la ciclu de spalare si uscare, fara a produce prea mult zgomot sau ca consuma prea multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT