AEG FSE53600Z – masina de spalat economica si performanta, cu 13 seturi complete de vase!

 Preţ AEG FSE53600Z

Incepem sa discutam ca de fiecare data despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat vase incorporabila AEG FSE53600Z se regaseste in oferta magazinelor online din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor. In plus, masina de spalat AEG este disponibila spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile foarte bune la spalare/uscare, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii deschiderea coletului la livrare, ridicarea gratuita a produsului vechi si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review AEG FSE53600Z

Pe partea de aspect, masina de spalat vase tip complet incorporabila AEG va ofera un design simplu dar modern, cu o usa eleganta de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare gri (cu un afisaj digital tip LCD), care se va integra perfect in orice tip de decor din bucataria voastra, incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. In plus, masina de spalat AEG are dimenisunile de 81,8 x 59,6 x 55 centimetri si un nivel minim de zgomot de 44 dB, in timp ce acesta include la interior un suport dedicat pentru tacamuri, un cos superior de vase reglabil pe inaltime si un cos inferior de vase.

Noul motor Inverter functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura un consum ok de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a partilor sale componente. Senzorii avansati din masina de spalat vase AEG regleaza automat durata de spalare, nivelul de temperatura si cantitatea de apa in functie de incarcatura, pentru cele mai bune rezultate la spalare. Tehnologia AirDry eficientizeaza la maxim procesul de uscare prin fluxul natural de aer, in timp ce functia SensorLogic detecteaza nivelul de murdarie si regleaza consumul de resurse la spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat AEG FSE53600Z are clasa energetica A+++, respectiv clasa la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum de energie estimat la numai 0,832 kWh/ciclu de spalare si de un consum de apa estimat la 9,9 litri/ciclu, in program de spalare Eco. Aceasta are o tehnologie de protejare vesela, un sistem de uscare AirDry Technology, 4 nivele de temperatura, o capacitate foarte mare de 13 seturi complete de vase si 5 programe prestabilite de spalare, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse.

AEG FSE53600Z

13 seturi, 5 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale generale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila AEG FSE53600Z este alegerea perfecta pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, la un pret ok pentru un buget mediu ori nu foarte mare. Aceasta poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a obtine cele mai bune rezultate la fiecare ciclu de spalare/uscare, fara a depunde prea mult efort, a produce mult zgomot sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT