AEG FSK93705P – masina de spalat economica si inteligenta, cu 15 seturi complete de vase!

 Preţ AEG FSK93705P

Inainte sa discutam despre noua masina de spalat vase incorporabila AEG FSK93705P, precizam faptul ca aceasta se regaseste in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania, asta daca ati decis ca masina de spalat AEG reprezinta optiunea perfecta pentru nevoile voastre sau ale familiei. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale superioare la spalare, respectiv pentru un buget mediu/ridicat, in timp ce majoritatea magazinelor online va ofera o garantie inclusa de pana la 2 ani pentru persoanele fizice si serviciul de transport tip standard.

 Review AEG FSK93705P

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la AEG se va integra perfect in orice tip de decor din bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare argintiu (cu un afisaj digital LCD), incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. In plus, masina de spalat AEG are dimenisunile normale de 81,8 x 60 x 55 centimetri si un nivel minim de zgomot de numai 39 dB, in timp ce acesta include la interior un suport dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Tehnologia GlassCare asigura o ingrijire specializata pentru paharele cu picior pe tot parcursul procesului de spalare, prin intermediul functiei inovatoare SoftGrip si SoftSpikes ce asigura prinderile necesare la fixarea piciorului si a bazei pe toata durata de spalare. Tehnologia AirDry va permite sa eficientizati la maxim procesul de uscare cu ajutorul fluxului natural de aer, prin deschiderea usii la 10 cm in ultima faza a ciclului, in timp ce functia SensorLogic detecteaza nivelul de incarcatura/murdarie si regleaza automat consumul optim de apa si energie la ciclu de spalare, pentru rezultate foarte bune la spalare.

Masina de spalat AEG FSK93705P are clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 241 kWh/an si de numai 0,85 kW/ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 3080 litri/an si de 11 litri/ciclu de spalare. Aceasta dispune de tehnologiile inteligente GlassCare si AirDry, un numar de 8 programe prestabilite de spalare si de o capacitate maxima de pana la 15 seturi complete de vase, pentru a va bucura de cele mai bune rezultate la ciclu de spalare/uscare, fara a produce mult zgomot sau a consuma multe resurse.

AEG FSK93705P

15 seturi, 8 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noua masina de spalat AEG FSK93705P este, dupa parerea noastra, optiunea perfecta pentru persoanele/familiile care isi doresc o masina de spalat moderna si extrem de incapatoare, cu o multime de tehnologii, functionalitati si programe la spalare. In plus, noua masina de spalat AEG poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de vase murdare, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum ok de resurse, dar si cu o tratare delicata a paharelor si vaselor din sticla.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT