AEG FSK93800P – masina de spalat vase ComfortLift din gama premium, cu GlassCare si AirDry!

 Preţ AEG FSK93800P

Incepem sa discutam cu privire la pret si disponibilitatea produsului, astfel ca noua masina de spalat AEG FSK93800P se regaseste in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv marele magazin online eMAG, la un pret pe masura caracteristicilor sale premium de generatie actuala. In plus, daca achizitionati masina de spalat AEG de la magazinul online recomandat, atunci veti avea ca beneficii deschiderea coletului la livrare, ridicarea gratuita a produsului vechi, precum si garantia incluse de pana la 24 de luni (cu optiunea de extindere a garantiei), iar serviciul de livrare este de tip standard.

 Review AEG FSK93800P

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase complet incorporabila de la AEG se va integra perfect in orice tip de decor din bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare alba si un panou de comanda electronic din inox (cu un afisaj digital LCD), incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. In plus, aceasta are dimenisunile normale de 81,8 x 60 x 55 centimetri si un nivel minim de zgomot de numai 39 dB, in timp ce acesta include la interior un suport dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu sistem ComfortLift).

Noua masina de spalat vase AEG Comfortlift este prima masina din lume care va permite sa glisati si sa ridicati delicat cosul inferior, astfel ca vasele si vesela sunt ridicate la o inaltime confortabila de lucru pentru a descarca/incarca usor. Tehnologia GlassCare ofera o ingrijire specializata pentru paharele cu picior pe tot parcursul procesului de spalare, prin functiile SoftGrip si SoftSpikes ce asigura prinderile la fixarea piciorului si a bazei sale la spalare. Tehnologia AirDry eficientizeaza procesul de uscare prin fluxul natural de aer, iar functia SensorLogic detecteaza nivelul de incarcatura si regleaza ciclu de spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat AEG FSK93800P are clasa energetica A+++, clasa de eficienta la spalare/uscare A si un consum redus de resurse, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 234 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 3080 litri/an. Aceasta dispune de 3 optiuni speciale (HalfLoad, Start Delay si Time Beam), tehnologiile inteligente GlassCare si AirDry, 8 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid, Eco si altele), dar si de o capacitate mare de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de rezultate excelente la spalare/uscare.

AEG FSK93800P

13 seturi, 8 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile importante ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat AEG FSK93800P este optiunea ideala pentru pasionatii de tehnologie sau pentru cine dispune de un asemenea buget si isi doresc o masina de spalat premium de generatie actuala. In plus, masina de spalat AEG poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de vase murdare, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum ok de resurse, dar si cu o tratare delicata a paharelor si a vaselor din sticla.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT