AEG L76475FL – Masina de spalat rufe cu 10% mai multa performanta decat clasa A+++

Vreau sa va povestesc azi despre o masina de spalat foarte buna: AEG L76475FL, care are o capacitate de 7 kg si care face parte din clasa energetica A+++. Multi de +++, care o recomanda ca fiind o masina atenta la consum, la banii pe care ii veti cheltuiti pe resurse: apa, curent si timp. Daca numele AEG nu va suna prea cunoscut, fiti pregatit sa va schimbati parerea.

Unul din punctele sale forte este cu siguranta nivelul de silentiozitate. Daca ati stat macar o daca langa o masina de spalat clasica atunci cand era in functiune cu siguranta ati fost impresionat de zgomotul pe care il face, mai ales in etapa de centrifugare. Dar masina de spalat AEG L76475FL este atat de silentioasa, incat veti putea spala rufele chiar si in timpul noptii, cand dormiti. Ideea e ca inginerii de la AEG au conceput-o cu niste straturi de izolatie speciale care fac ca ea sa fie extrem de linistita atunci cand spala. Eu unul, din cauza zgomotului care se auzea in toata casa nu puteam sa dorm, sa citesc sa adorm copilul sau sa mananc in liniste. Din acest motiv, programam vechea masina sa spele atunci cand plecam de acasa.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru masina AEG L76475FL  

Dar masina de spalat AEG L76475FL nu atrage doar prin silentiozitate, ci si printr-o fiabilitate extraordinara. Motorul inverter cu care este echipata este motorul cu cea mai mare durabilitate si cea mai mare fiabilitate din toate masinile de spalat aparute pana acum pe piata. Acesta are la baza noua tehnologie a motorului care nu are perii. Din acest motiv, masina nu vibreaza atunci in timpul ciclului de spalare.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L76475FL, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Din punct de vedere al performante si eficientei energetice trebuie sa aducem in discutie faptul ca masina de spalat AEG L76475FL are o performanta cu 10% mai mare in comparatie cu masinile din clasa A+++. Consumul sau anual de apa ajunge la doar 8399 litri, iar in timpul unui program standard de spalare consuma doar 0.76 kwh, ceea ce este impresionant. Daca vreti sa economisiti energie si apa, acesta este cu siguranta un model de masina de spalat la care puteti sa va opriti.

Exista si alte lucruri care trebuie amintite: faptul ca masina de spalat AEG L76475F este prevazuta cu un dispozitiv anti-scurgere, ca isi poate echilibra singura incarcatura, ca o puteti programa sa inceapa programul de spalare dupa un anumit timpsi ca poate sa clateasca rufele fara spuma.

Masina de spalat AEG L76475FL este cu siguranta o alegere excelenta pentru orice familie care isi doreste o masina performanta, la standarde ultramoderne, cu functii extrem de utile, cu performanta impresionanta si un nivel de silentiozitate absolut surprinzator pentru o masina de spalat.

Specificatii rapide:
Tip produs: Incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 7
Clasa de eficienta energetica: A+++
Program rapid (min): 20

Prezentare video:

Comentarii

Leave a reply

Review IT