AEG L8FEC68S – masina de spalat moderna si super inteligenta din clasa A+++ -50%, cu motor OKOInverter!

 Preţ AEG L8FEC68S

Aducem astazi la review una dintre cele mai economice si mai silentioase masini de spalat de pe piata, la ora actuala, si anume vorbim despre modelul AEG L8FEC68S, o noua masina de spalat rufe cu tehnologia de premixare detergent/balsam OKOMix si noul motor OKOInverter cu magent permenent. Noua masina de spalat AEG este disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok raportat la caracteristicile sale superioare de ultima generatie, in timp ce pe aceasta o recomandam in special pasionatiilor de tehnologie sau celor care vor o masina de spalat premium.

 Review AEG L8FEC68S

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la AEG ofera un design-ul ultra-modern si super elegant, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic de culoare negru/argintiu (cu un display digital tip LCD) si un hublou transparent de culoare argintiu, care se va integra perfect in orice bucatarie moderna. In plus, masina de spalat AEG masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel foarte mic de zgomot de numai 47 dB la spalare si de maxim 75 dB la centrifugare.

In ceea ce priveste performantele excelente la spalare, clasa energetica superioara A+++ -50%, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/stoarcere A, inregistreaza asadar un consum anual de energie estimat la numai 97 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 10999 litri pe an. Noua masina de spalat AEG L8FEC68S dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1600 rpm, 3 tehnologiile inteligente (OKOMix, ProSense si FuzzyLogic), 11 programe speciale la spalare (Rapid, Bumbac, Jeans Lana, Sport si altele) si de o capacitate buna de pana la 8 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate si nesifonate.

Noul motor OKOInverter, cu magnet permenent, ofera un nivel minim de zgomot, o eficienta energetica superioara, o durabilitate excelenta de functionare si poate asigura o performanta ridicata indiferent de programul de spalare. Tehnologia Fuzzy Logic optimizeaza resursele utilizate la spalare, in functie de incarcare, in timp ce tehnologia ProSense asigura, pe langa ajustarea duratei de spalare, un tratament optim pentru haine. Tehnologia OKOMix se asigura ca fiecare fibra este curatata si intretinuta perfect, chiar si la ciclurile scurte de spalare, prin mixarea detergentului si a balsamului cu apa inainte de spalare.

AEG L8FEC68S

8 kg, 1600 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale de top ale acesteia, suntem de parere ca masina de spalat AEG L8FEC68S reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru viitor, de la un design super elegant si un nivel scazut de zgomot pana la un consum minim de energie si tehnologii inteligente de ultima generatie, care sa fie de asemenea capabila sa obtina cele mai bune rezultate la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT