AEG L8WBC61S – masina de spalat rufe cu uscator incorporat si tehnologii de ultima generatie!

 Preţ AEG L8WBC61S

Fie pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie numeroasa, astazi va prezentam pe intelesul tuturor modelul AEG L8WBC61S, o masina de spalat rufe cu uscator incorporat si tehnologii de ultima generatie, pe care o recomandam celor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret ok de achizitionare pentru caracteristicile excelente ale acesteia, precum si pentru cei ce dispun de un buget mediu spre ridicat sau care vor sa aiba cele mai noi tehnologii de pe piata.

 Review AEG L8WBC61S

Pe partea de aspect, design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat rufe incarcare frontala de la AEG se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa de culoare alb, un panou de comanda de culoare argintiu/negru (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare argintiu. In plus, noua masina de spalat AEG are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 81,5 kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de numai 51 dB la spalare, 63 dB la uscare si de maxim 77 dB la centrifugare.

In ceea ce priveste performantele la spalare ale acesteia, clasa de eficienta energetica A inregistreaza asadar un consum anual de energie si apa estimat la 1340 kWh/an si 23000 de litri/an (spalare si uscare), respectiv la numai 172 kWh/an si 12200 litri de apa pe an (numai spalare). Noua masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S dispune de o viteza maxima de cetrifugare de pana la 1600 rpm, 10 programe speciale la spalare/uscare (Bumbac, Lana, Abur, OKOPower, Outdoor si altele) si de o capacitate mare de 10 kilograme la spalare/6 kilograme la uscare, pentru a obtine rezultate excelente la spalare si uscare.

Tehnologia brevetata OKOMix garanteaza cea mai buna curatare si uscare uniforma a hainelor, deoarece aceasta pre-amesteca separat detergentul si balsamul cu apa inainte de a intra in interiorul tamburului a masinii de spalat. Tehnologia noastra DualSense adapteaza temperatura si miscarea tamburului la ciclul de spalare si regleaza programele corespunzator tipurilor de tesatura ale hainelor, in timp ce tehnologia ProSense adapteaza automat durata de spalare si uscare la dimensiunea incarcaturii masinii de spalat, ceea ce asigura mai multe cicluri convenabile si foarte economice, indiferent de dimensiunea hainelor.

AEG L8WBC61S

1600 RPM, 10 kg spalare/6 kg uscare

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S poate asigura asadar o spalare/uscare foarte eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 10 kilograme la spalare/6 kilograme la uscare de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate fara a afecta tesatura sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT