AEG L99691HWD – masina de spalat rufe frontala cu uscator OKOKombi si tehnologia OptiSense!

 Preţ AEG L99691HWD

Aducem astazi la review o alta masina de spalat din segmentul high-end al producatorului german AEG, mai exact discutam despre modelul AEG L99691HWD, o masina de spalat rufe cu uscator, independenta, cu pompa de caldura si motor cu magnet permanent, echipata cu tehnologii de ultima generatie si certificata Woolmark Blue. Noua masina de spalat AEG se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret ok de achizitionare pentru caracteristicile sale exclente, in timp ce pe aceasta o recomandam pasionatiilor de tehnologie sau celor ce dispun de un buget ridicat.

 Review AEG L99691HWD

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe cu uscator, independenta, de la AEG va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic de culoare argintiu (cu display digital tip LCD si suport TouchControl) si o usa transparenta de culoare argintie, care se va integra perfect in locuinta voastra. Noua masina de spalat AEG are dimensiunile de 87 x 60 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 96,5 kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de numai 49 dB la spalare, 66 dB la spalare si de maxim 75 dB la centrifugare.

Noul motor Inverter, cu magnet permanent, va ofera un nivel minim de zgomot, o eficienta energetica ridicata, o durabilitate excelenta de functionare si poate asigura o performanta superioaora indiferent de programul de spalare. Masina de spalat AEG cu uscator OKOKombi are la baza tehnologia cu pompa de caldura pentru o temperatura scazuta si un consum redus de resurse la uscare, pentru o spalare si uscare perfecta a hainelor. In plus, tehnologia OptiSense se bazeaza pe senzorii inteligenti pentru a optimiza setarile pentru fiecare incarcatura, astfel ca hainele vor fi spalare si uscate intotdeauna perfect.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat AEG L99691HWD are clasa energetica A si un consum ok de resurse, pentru a beneficia de un consum anual de energie/apa estimat la numai 154 kWh/an si la 15600 litri/an (spalare), respectiv de un consum estimat la 728 kWh/an si la 16000 litri/an (spalare si uscare). Aceasta dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1600 rpm, optiunea speciala OptiSense, 15 programe la spalare/uscare (Rapid, Anti-alergic, Bumbac, Lana, Abur, Anti-sifonare, etc.) si de o capacitate de rufe de 9 kg la spalare/6 kg la uscare, pentru rezultate excelente la spalare si uscare.

AEG L99691HWD

Pompa de caldura, 9 kg spalare/ 6 kg uscare, 1600 rpm

 Părerea noastră despre produs

Noua masina de spalat AEG L99691HWD reprezinta, dupa parerea noastra, optiunea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat ultra-moderna si super inteligenta, insa la un pret pe masura caracteristicilor sale principale de top. In plus, aceasta poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de rufe de pana la 9 kg la spalare si 6 kg la uscare, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate fara a afecta in niciun fel tesatura lor la ciclu de spalare/uscare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT