REVIEW – AEG L9WBA61B

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

AEG L9WBA61B

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

AEG L9WBA61B este o masina de spalat rufe profesionala, cu uscator incorporat si pompa de caldura, de la cunoscutul brand german AEG, detinut in prezent de catre marele producator suedez Electrolux, care se doreste a fi o alegere ideala in special pentru cuplurile tinere sau familiile numeroase. Aceasta face parte din noua gama de produse AEG din seria 9000 si este incadrata in clasa de eficienta energetica A, in timp ce masina de spalat se controleaza in mare parte din selectorul inteligent conectat la  afisajul digital si este, de asemenea, echipata cu mai multe sisteme/tehnologii inteligente.

Acum, inainte de a incepe sa discutam despre produs, trebuie sa mentionam ca, masina de spalat AEG este disponibila in oferta anumitor magazine online cunoscute din Romania si poate fi achizitionata la un pret ce reflecta calitatea materialelor utilizate si caracteristicile importante ale acesteia. In plus, odata cu achizitionarea aparatului electrocasnic, beneficiam din partea magazinelor online de garantia inclusa de pana la 24 de ore, livrarea produsului la locuinta voastra (gratuita sau contra-cost, in functie de magazin), deschiderea coletului la livrare (optional) si returnarea aparatului in termen maxim de 14 zile lucratoare.

 Review AEG L9WBA61B

Odata ce despachetam pentru prima data produsul, remarcam imediat aspectul modern si minimalist de pe masina de spalat cu uscator, tip independenta, din seria 9000 de la AEG, cu ajutorul caruia aparatul se evidentiaza usor oriunde in locuinta. Aceasta suporta incarcarea tip frontala si este alcatuita dintr-o carcasa simpla dar eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronica (cu ecran digital TFT), respectiv dintr-o usa transparenta (cu rama de culoare neagra si deschidere normala la 155 de grade). In plus, masina de spalat AEG are o greutate de aproximativ 99,5 kilograme si dimensiunile normale de 87 x 60 x 63 centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel scazut de zgomot estimat la 49 dB la spalare si pana la 75 dB la stoarcere.

Masina de spalat AEG L9WBA61B este incadrata cu succes in clasa energetica A si are o sarcina electrica de maxim 2200W ce necesita o siguranta diferentiala de minim 10A. Aceasta inregistreaza un consum anual de energie estimat la 180kW pe spalare si la 814kW pe ciclu complet (spalare+uscare), respectiv un consum de apa estimat la 1500-15400 litri pe an. Acum, dintre caracteristicile importante ale aparatului electrocasnic evidentiam viteza maxima de centrifugare de 1600rpm, optiunea de pornire intarziata, tehnologiile intelignete SensiDry, DualSense si ProSense, cele 16 programe standard de spalare, cantitatea de haine de 9kg la spalare/6kg la uscare si sistemele utile de protectie anti-inundatii si pentru copii.

Citește și:  REVIEW - Gorenje WEI64S3

Motorul inteligent tip Inverter, cu magnet permament, este extrem de silentios la functionare, are o eficienta energetica ridicata si asigura rezultate excelente la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate indelungata a partilor sale componente. Sistemul special de uscare AEG, cu tehnologiile SensiDry, DualSense si ProSense, controleaza temperatura si miscarile tamburului in functie de material si adapteaza automat durata de spalare/uscare la cantitatea de haine, rezultatul fiind asadar un ciclu optim de spalare si uscare pentru orice tip de tesatura. Programul inteligent cu abur relaxeaza fibrele din haine pentru a reduce cutele si a evita asadar procesul lor de calcare, astfel ca hainele sunt perfect curate si pregatite de purtare.

 Părerea noastră despre produs

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L9WBA61B ne-a impresionat placut prin aspectul modern de la exterior, usurinta in utilizare a panoului de comanda, sistemele/programele speciale de spalare precum si prin capacitatea mare de incarcare, in special ca este dotata si cu un uscator incorporat. Asadar, masina de spalat AEG poate spala si usca silentios si destul de eficient o cantitate mare de haine la un singur ciclu de spalare, astfel ca hainele scoase din masina pot fi purtate imediat dupa spalare, fara a depune prea mult efort sau a consuma multe resurse.
REVIEW – AEG L9WBA61B
5 (100%) 3 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply