Akai LT‐4801FHD – televizor LED accesibil cu diagonala de 121 cm si rezolutie Full HD!

Accesibil, elegant si de inalta definitie, televizorul LED Akai LT‐4801FHD este o posibila alegere perfecta atat pentru vizionarea posturilor TV sau a continutului media preferat, cat si pentru utilizarea acestuia ca un simplu monitor Full HD de mari dimensiuni, gratie dotarilor sale foarte bune. Acesta vine in special cu un design modern, ecran Full HD de 121 centimetri, sunet decent si puternic, tuner digital si multe altele, fiind disponibil la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale.

Televizorul accesibil si elegant de la Akai se remarca in principal printr-un display foarte bun de tip LED, cu o diagonala mare de 121 centimetri (48 inch), rezolutie Full HD, un contrast nativ de 1200:1, o luminozitate decenta de 240 cd/mp si un timp de raspuns de doar 8 milisecunde, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, precum si culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneaovastra acasa.

PROMOȚIE Televizor LED Akai, 121 cm, LT‐4801FHD, Full HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul Full HD de 48 de inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala / verticala, oferind astfel imagini la fel de bune si culoari stralucitoare din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W, care permit redarea unui sunet puternic si destul de bun, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.Akai LT‐4801FHD

Televizorul LED Akai LT-4801FHD este compatibil, de asemenea, si cu suportul standard de perete VESA pentru a il putea monta rapid si cu foarte mare usurinta pe perete din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai avea nevoie de o comodata TV sau a ocupa prea mult spatiu in incaperea respectiva. In plus, acesta mai dispune de o intrare VGA (D-Sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare audio jack de 3,5 milimetri, o intrare Scart (RGB), o intrare component, precum si de nu mai putin de trei porturi digitale HDMI.

Cu toate acestea, din dotarile principale ale televizorului LED de la Akai nu lipsesc tunerul digital (DVB-T, DVB-C) si nici slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD). Caracteristicile sale generale includ o functie de monitor pentru conectarea simpla si rapida a TV-ului de mari dimensiuni la un PC sau laptop, precum si un player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT