Masina de spalat rufe Albatros AWM1061A+, 6 Kg, 1000 RPM, Alb – simplă dar eficientă

TOP cele mai bune campanii ! Nu rata ofertele de astăzi !!!
IT & Mobile Days 16-22 octombrie
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Masina de spalat rufe Albatros AWM1061A+, 6 Kg, 1000 RPM, Alb – simplă dar eficientă
5 (100%) 11 votes

Preţ Albatros AWM1061

Maşina de spălat rufe este un aparat electrocasnic fără de care nu te poţi lipsi. Dacă ai stat vreodată fără maşina de spălat timp de câteva zile sau săptămâni, cu siguranţă ştii cât de greu ţi-a fost să speli hainele cu mâna. Cu toate că pare destul de simplă, aceasta este cu adevărat  inteligentă, iar cu ajutorul detergenţilor, maşina de spălat Albatros AWM1061 îndepărtează petele şi murdăria de pe haine, preţul acesteia fiind unul foarte mic.

Aspect Albatros AWM1061

Malşina de spălat rufe Albatros AWM1061 a fost creată cu un model simplist,  dar elegant, având o carcasă de culoare albă, cu linii drepte pe care se evidenţiază un hublou de dimensiuni normale, iar deasupra un panou pe care este dispus un sertar pentru detergent, un buton pentru setarea programelor iar în partea dreaptă câteva butoane pentru funcţii speciale precum şi butonul de pornire. Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 47 cm iar greutatea de 50 kg. Cuva este confecţionată din material poliplex iar tamburul din inox.

Albatros AWM1061A+, 6 Kg, 1000 RPM, Alb – profită acum de reducere

Caracteristici Albatros AWM1061

Maşina de spălat rufe Albatros AWM1061 face parte din clasa de eficienţă energetică A+, cu clasa de eficienţă energetică A, la spălare  şi clasa de eficienţă energetică C, la centrifugare. Modul de încărcare a rufelor se face frontal şi deţine o capacitate de încărcare de 6 kg cu o viteză maximă de centrifugare de 1000 rotaţii pe minut.

Pentru spălarea rufelor într-un mod cât mai eficient aceasta a fost dotată cu un număr de 8 programe. Programul rapid are o durată de 30 de minute, spălând rufele care sunt foarte puţin murdare şi care au nevoie mai mult de o reîmprospătare. Programul extra-clătire, oferă o clătire suplimentară rufelor, pentru a elimina orice urmă de detergent. Acest program este special creat pentru persoanele alergice şi cu piele sensibilă. Programul prespălare oferă o înmuiere rufelor foarte murdare, dinaintea programului normal de spălare. Programul bumbac spală rufele eficient, lăsându-le albe şi strălucitoare. Programul lână spală ţesăturile din lână într-un mod delicat, pentru a nu le produce deteriorare. Programul sintetice este oferit spălării ţesăturilor sintetice, la o temperatură optimă a apei. Nivelul de zgomot al acestei maşini de spălat este de 66 dB la spălare şi de 79 dB la centrifugare.

Review Albatros AWM1061

Maşina de spălat Albatros AWM1061 face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi are o capacitate de încărcare de 6 kg. Este o maşină simplă care nu deţine tehnologie avansată, însă cu programe speciale pentru spălarea rufelor pe categorii de ţesături, într-un mod destul de eficient. Rufele sunt spălate impecabil, iar nivelul de 1000 de rotaţii pe minut, stoarce rufele într-un mod foarte eficient. Materialele din care este confecţionată maşina de spălat Albatros AWM1061 sunt de bună calitate, rezistente la coroziune, dând viaţă lungă acesteia. Aceasta este recomandată persoanelor care au nevoie de un ajutor în gospodărie, uşurându-le astfel munca.

Pro: preţ mic, A+

Contra: nu deţine

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply