REVIEW

REVIEW – Albatros AWM1482A+++

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Albatros AWM1482A+++

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

Daca achizitionati pentru prima data o masina de spalat rufe tip automata sau doriti sa inlocuiti modelul actual cu una eficienta de mare capacitate, insa bugetul disponibil este unul limitat, atunci modelul Albatros AWM1482A+++ ar putea fi o optiune foarte buna pentru utilizarea casnica. Asadar, aceasta este o masina de spalat rufe compacta tip frontala de la brandul romanesc de electrocasnice, Albatros, incadrata intr-o clasa de eficienta energetica ridicata, care ne-a impresionat placut la prima vedere prin raportul calitate/pret foarte ok din punctul nostru de vedere.

Inainte sa incepem sa discutam despre modelul AWM1482A+++ de la Albatros, precizam faptul ca masina de spalat Albatros se regaseste deja in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania si poate fi achizitionata la un pret foarte avantajos pentru caracteristicile importante ale acesteia. Acum, cam toate magazinele online va ofera, din momentul in care achizitionam un aparat electrocasnic, garantia inclusa de pana la 36 de luni, serviciul de livrare standard, deschiderea coletului la livrare si returnarea aparatului in termen de 14 zile lucratoare.

 Review Albatros AWM1482A+++

In ceea ce priveste aspectul exterior, masina de spalat rufe cu incarcare frontala Albatros se bucura, spre surprinderea noastra in aceasta gama de pret, de un finisaj minimalist ce se integreaza cu usurinta in orice decor si de un design compact pentru a nu ocupa deloc spatiul necesar din locuinta. Aceasta este alcatuita dintr-o carcasa slim de culoare alba (cu adancimea de 47 centimetri), un panou de comanda electronica (cu afisaj digital LED ce suporta touch control pentru o usurinta in utilizare), precum si dintr-un hublou transparent (cu rama tot de culoare alba si deschidere la un unghi destul de larg).

Albatros AWM1482A+++ face parte din clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare A, ceea ce rezulta asadar un consum optim de resurse la functionare si cu ajutorul caruia ajunge sa inregistreze un consum de energie estimat undeva la numai 105 kWh pe an. Caracteristicile importante ale aparatului sunt compuse din viteza maxima de rotatie de 1400rpm, optiunea de pornire intarziata, capacitatea de incarcare de pana la 8kg de rufe, sistemul de protectie la supra-incalzire si cele 8 programe standard de spalare (Jeans, Bumbac, Rapid de 15 minute, Sintetice, Delicat, ECO, Mix si Stoarcere).

Citește și:  REVIEW - LG FH2J3WDN0

Acum, programele de spalare Bumbac, Jeans, Sintetice si Delicate sunt dedicate special pentru articolele in functie de tesatura/material, programul Mix este ideal atunci cand avem multe haine de culori si materiale diferite, iar programele Rapid si ECO sunt utilizate in functie de nevoile voastre, adica consum mic sau timp scazut. Masina de spalat marca Albatros include o optiune de pornire intarizata pentru a programa cand va incepe ciclului de spalare, o functie de auto-echilibrare tambur pentru un nivel minim de vibratii, un sistem de control anti-spuma precum si un sistem de protectie ce blocheaza accesul celor mici la panoul de comanda.

 Părerea noastră despre produs

Masina de spalat Albatros AWM1482A+++ este usoara de utilizat de catre aproape orice persoana si poate ajunge chiar si la performante similare cu modele scumpe, asta daca selectam programul optim de spalare. Aceasta are numai parti bune ca aspectul exterior, clasa energetica, cantitatea de haine, programele de spalare si pretul de achizitionare, deoarece de rau nu avem nimic de spus in aceasta gama de pret. Asadar, masina de spalat rufe compacta de la Albatros reprezenta o optiune ideala pentru orice persoana si/sau familie ce s-au saturat de spalatul de mana sau de modelul actual.
REVIEW – Albatros AWM1482A+++
5 (100%) 3 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply