Albatros CFX39A+ – combina frigorifica accesibila, elegant si destul de spatioasa!

Destinata exclusiv uzului casnic, combina frigorifica Albatros CFX39A+ este un aparat friogorific accesibil, elegant si destul de spatios pentru o racire/congelare foarte buna a alimentelor proaspete, la o eficienta energetica ridicata. Disponibila la un pret accesibil pentru dotarile sale, aceasta vine cu un design modern, clasa energetica A+, o capacitate destul de buna de depozitare, un termostat reglabil, precum si cu un interior elegant, fiind perfecta pentru cei care nu dispun de un buget mare.

Designul sau este unul modern si foarte atragator, cu o carcasa eleganta de culoarea inoxului si a celor doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, care se va potrivi mai mult ca sigur in orice bucatarie moderna. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 58 de kilograme si masoara 185,8 centimetri pe inaltime, 60,5 centimetri latime si o adancime tot de 60,5 centimetri, avand totodata un nivel redus de zgomot de doar 42 dB pentru o functionare silentioasa.

PROMOȚIE Albatros CFX39A+, 312 litri, Clasa A+, Inox – verifică preț

Combina frigorifica Albatros CFX39A+ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 273 kWh si de numai 0,75 kWh pe zi. Capacitatea suficienta de depozitare a combinei frigorifice marca Albatros se datoreaza volumului net total decent de pana la 312 litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net de 223 litri iar cel al congelatorului un volum de 89 litri.Albatros CFX39A+

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, dintre care doua sunt ajustabile pe inaltime, un compartiment pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara, precum si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si foarte spatioase pentru mentinerea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, dar si de un sistem de dezghetare manual.

2 Comments
  1. Reply
    Georgiana 7 septembrie 2017 at 9:36

    Intradevar e silentioasa combina, eu o am de o luna si e super ok. E intradevar mare si nu are consum exagerat. Articolul mi-a placut si scoate in evidenta si aspectul dar si caracteristicile tehnice.

  2. Reply
    Nicoleta Laur 14 septembrie 2017 at 8:56

    Combina are pretul destul de bun din cate am observat pe emag si ma gandesc sa-mi schimb frigiderul vechi cu ceva mai modern. Imi place aspectul ei si datorita culorii s-ar potrivi bine in bucataria noastra.

Leave a reply

Review IT