Alizee Plus AHW09IG3 – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functii utile!

Chiar daca vara nu si-a intrat complet in rol, nu mai este mult timp pana cand aceasta isi va face simtita prezenta, iar odata cu aceasta si zilele calduroase sau chiar caniculare de vara ce ofera un disconfort extrem de neplacut. Astfel, acum este momentul ideal pentru achizitionarea unui sistem de climatizare care sa va asigure un maxim de confort in locuinta dumneavoastra, iar un astfel de aparat de aer conditionat este si modelul Alizee Plus AHW09IG3, cu un raport calitate-pret excelent.

Aparatul de aer conditionat marca Alizee are un coeficient de randament in functie sezon la racire SEER 5,8, respectiv un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4, ceea ce ii permite sistemului de climatizare sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A+, atat la racire cat si la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual la racire de doar 151 kWh/an si de maxim 875 kWh/an la incalzire.

PROMOȚIE Alizee Plus AHW09IG3, INVERTER, 9000 BTU, Clasa A + – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, aparatul utilizeaza, de asemenea, un nou model de compresor Inverter de la brandul Gree, detinut de producatorul chinezesc Gree Electric Appliancer Inc., care asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, cu o eficienta energetica ridicata. In plus, tehnologia avansata Inverter mentine o temperatura constanta in incapere, pentru un mediu ambiant placut si foarte confortabil, la un consum redus de energie electrica si un nivel minim de zgomot.Alizee Plus AHW09IG3

Aparatul de aer conditionat Alizee Plus AHW09IG3 dispune de o capacitate decenta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, un display de tip LED pentru afisarea temperaturii setate si a modului de functionare activ, precum si de un numar de 3 trepte de viteza + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. Pe langa toate aceastea, aparatul mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare si Sleep-mode.

Functia Auto Restart reporneste automat sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi de curent, la ultimele setari salvate. Tehnologia inteligenta 1 W Standby permite reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la numai 1 W, rezultand astfel o economie semnificativa a energiei electrice de aproximativ 80%. Cu ajutorul functiei Turbo, aparatul de aer conditionat de la Alizee ofera o functionare de scurta durata la o viteza maxima pentru a atinge rapid temperatura selectata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT