Alizee Plus AHW12IG3 – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si clasa energetica A++!

Fie pentru racirea si/sau incalzirea unei incaperi normale sau chiar de dimensiuni mai mari, un aparat de aer conditionat cu tehnologia avansata Inverter si o capacitate destul de buna de racire/incalzire este mai mult decat solutia ideala pentru ambele situatii de mai sus. Asadar, in acest review va vom prezenta un nou model accesibil si elegant de aparat de aer conditionat, si anume Alizee Plus AHW12IG3, care asigura racirea/incalzirea fara niciun fel de problema a unei suprafete de pana la 25-30 de mp.

Aparatul de aer conditionat marca Alizee este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata la racire/incalzire, avand insa un coeficient de randamnent sezonier la racire SEER 6,1 si SCOP 4 la incalzire. Mai exact, acesta inregistreaza un consum de energie electrica la racire/incalzire de doar 1,02 kW, respectiv un consum energetic anual de doar 184 kWh la racire si de maxim 851 kWh la incalzire.

PROMOȚIE Alizee Plus AHW12IG3, INVERTER, 12000 BTU, Clasa A + – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul este echipat cu un nou compresor rotativ de tip Inverter, de la brandurile de top Gree sau Daikin, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului Inverter si totodata viteza ventilatoarelor a celor doua unitati. Astfel, tehnologia avansata Inverter asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, la un consum cat mai redus de energie electrica, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere.Alizee Plus AHW12IG3

Caracteristicile sale generale includ o capacitate foarte buna de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un display LCD de mici dimensiuni, precum si un numar de 3 trepte de setare a vitezei ventilatorului + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. In plus, acesta mai beneficieaza si de un filtru de aer pentru eliminarea bacteriilor, virusilor, alergenilor, prafului si chiar a mirosurilor neplacute, permitandu-va asadar sa va bucurati de un flux de aer proaspat si foarte curat.

Aparatul de aer conditionat Alizee Plus AHW12IG3 dispune si de mai mult functii extrem de utile, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Turbo, Dezumidificare, 1W Standby si Sleep-mode. Tehnologia inteligenta 1W Standby permite reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la doar 1 W, oferind astfel o economie de energie electrica de pana la 80%. Functia Cold Air Prevention asigura protectia impotriva aerului rece atunci cand aparatul este pornit pe incalzire.

Comentarii

Leave a reply

Review IT