Procesor AMD Kaveri A8-7650K, 3300MHz, 4MB, Socket FM2+, Box – recomandat pentru gaming

Astazi va vom prezenta noul procesor de la AMD, este vorba de Kaveri A8-7650K, un procesor pe care il recomandam pentru cei care fac gaming. Din teste putem spune ca este puternic si este echilibrul perfect dintre intre performanta si consumul de energie.

Seria APU este bazat pe arhitectura AMD Kaveri si aduce cele mai recente tehnologii, discutam aici despre  CPU si GPU, acestea poate duce procesorul la o frecventa de 3.8GHz, tehnologa AMD Turbo Core este si ea prezenta, un procesor care se va bate oricand cu cele de la intel.

AMD Kaveri A8-7650K ne uimeste prin pretul extrem de scazut si performantele pe care le ofera, daca luam la aceeasi bani un procesor de la Intel, atunci cu siguranta putem face aceasta diferenta.dar pana atunci sa aruncam o privire la pretul actualizat pentru acest produs.

   Verifica AICI pretul pentru Procesorul AMD Kaveri A8-7650K  

Prefer sa nu intru prea mult in detalii tehnice, dar totusi trebuie sa spun ca este inarmat cu 2.41 miliarde de tranzistori si se bazează pe un proces de fabricatie 28nm, noua generatie de procesoare “schimba legile fizicii” si ofera utilizatorului performante maxime cu un consum redus de energie.

AMD A8-7650K

Cei de la AMD par să știe cum să se adune bunatatile în produsele lor, oferind o multitudine de avantaje grafice la un preț scăzut de-a lungul întregii sale game.

Conform futuremark.com cel mai bun procesor al momentului este Intel Core i7-4960X, acesta vine cu un scor in 3DMark de 12500, in schimb ce AMD FX-9590 are un scor de doar 7400, bineinteles ca pretul difera foarte mult intre cele doua procesoare si tind sa cred ca este o comparatie incorecta.

In 2016 am inteles ca ambele firme producatoare vor veni cu noi tehnologii. Acum ramane de vazut ce se va intampla si cu ce vor iesi cei de la AMD in fata celor de la Intel.

Comparatie procesor:
AMD Kaveri A8-7650K

O mica prezentare video pe care am gasit-o pe youtube:

Comentarii

Leave a reply

Review IT