AOC i2269VW – monitor LED cu ecran IPS

AOC i2269VW un monitor care aduce un nou plus in materie de afisare, spunem asta pentru ca vine cu cea mai recenta tehnologie IPS. Nu este un monitor prea ieftin, insa nu face parte nici din categoria monitoarelor scumpe. Putem spune ca se echilibreaza perfect raportul dintre caracteristici, pret si design.

Monitorul AOC i2269VW este un monitor LED cu ecran IPS care vine cu o diagonala de 21.5 inch, o rezolutie FULL HD si un timp de raspuns de 5 ms, putem spune de asemenea ca este un monitor si pentru gaming insa trebuie precizat faptul ca, calitatea lui maxima este atunci cand il conectam la desktop prin intermediul portului DVI.

Trebuie precizat si faptul ca avem conectivitate atat prin portul DVI cat si prin portul VGA, insa niciodata nu vom recomanda acest portu pentru experienta de multimedia/gaming.

   Vezi AICI preţul pentru Monitorul AOC i2269VW   

50000000:1 este contrastul dinamic si chiar daca pare greu de crezut aceasta este valoarea reala, insa trebuie sa precizam ca avem contrastul tipic real de 1000:1 si o luminozitate de 250 cd/mp, toate aceste detalii fac o imagine clara, cu un contrast puternic si cu o lumonizotate extrem de ridicata.

Monitor-LED-AOC-i2269VW

Dupa cum stiti, tehnologia LED consum foarte putina energie electrica, iar in cazul monitorului AOC i2269VW avem un consum de doar 27W, sa nu mai spunem ca daca ii setam luminozitatea monitorului la minim atunci cansumul de energie o sa fie mult mai mic. Ca si specificatii tehnice mai putem evidentia greutatea de 3.5 kg si dimensiunile 498.3 x 379.4 x 189.2 mm.

Cand vine vorba de design chiar nu avem ce sa comentam, un aspect placut din toate punctele de vedere, extrem de subtire si usor, rama neagra cu un panou in partea din dreapta jos.

Promotie activa in momentul scrierii articolului: Cadou Kaspersky Internet Security 2015, 1 Utilizator, 1 An, Retail

PRO: ecran IPS, consum mic de energie, design elegant, port DVI care se apropie foarte mult de HDMi, pret ok.

Contra: lipsa portului HDMi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT