Arctic AD6310MT++ – aparat frigorific de culoare inox/argintiu, cu consum redus si capacitate buna!

 Preţ Arctic AD6310MT++

Modern, economic si incapator, astazi discutam despre modelul Arctic AD6310MT++, un nou frigider de culoare argintie cu sertar Garden Fresh pentru legume/fructe si un sistem clasic pentru racire/congelare, pe care il recomandam pentru persoanele singure sau pentru familiile ceva mai numeroase. Noul aparat frigorific Arctic se regaseste in oferta partenerilor online Arctic din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile bune ale acesteia, respectiv pentru aproape orice buget al celor interesati, in timp ce magazinele online partenere va ofera garantia inclusa a producatorului si serviciul de livrare standard a produsului.

 Review Arctic AD6310MT++

Design-ul minimalist si foarte modern al noului frigider cu 2 usi a producatorului Arctic, cu congelatorul amplasat in partea superioara, se va integra perfect in orice decor din bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare argintie, un termostat reglabil la interior si prin cele doua usi reversibile din inox (cu un maner orizontal integrat si o deschidere normala spre dreapta). In plus, noul aparat frigorific Arctic are dimensiunile de 175,4 x 59,5 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 55 de kilograme, in timp ce acesta produce un nivel minim de zgomot de numai 39 dB si are o autonomie buna de conservare in caz de defectiuni.

Noul frigider cu doua usi Arctic AD6310MT++ are clasa de eficienta energetica A++ si un consum foarte  redus de energie la functionare, pentru a beneficia asadar de un consum energetic anual estimat la doar 208 kWh/an. Sistemul clasic de racire nu este prevazut cu functionalitati speciale sau cu caracteristici de ultima generatie, insa acesta poate asigura o racire/congelare economica si destul de buna a aparatului frigorific. Noul frigiderul cu 2 usi de la Arctic include un volum net total de pana la 306 litri, mai exact compartimentul frigiderului are un volum net de pana la 237 litri si cel al congelatorului un volum net de maxim 69 litri.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului are un suport pentru oua, patru rafturi ajustabile dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un sertar Garden Fresh pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, patru suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si o iluminare interioara pe LED. In plus, congelatorul este alcatuit dintr-un singur compartiment de dimensiuni mari (cu un raft din sticla) pentru depozitarea alimentelor proaspete pe termen lung, in timp ce acesta include o tavita pentru cuburi de gheata, un sistem de dezghetare manuala si o capacitate buna de congelare de 3,5 kg/zi a alimentelor depozitate.

Arctic AD6310MT++

306 l, Clasa A++, H 175.4 cm

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, am ajuns la concluzia ca noul frigider cu doua usi Arctic AD6310MT++ este optiunea ideala pentru cei care vor sa-si inlocuiasca aparatul frigorific actual cu unul modern, cu un consum redus de energie si o capacitate buna de depozitare, la un pret destul de avantajos. Asadar, noul aparat frigorific Arctic poate asigura o racire si congelare economica si de buna calitate a alimentelor depozitate din ambele compartimente, fara a produce gheata la frigider, insa din pacate nu si la congelator, pentru a va bucura asadar de alimente proaspete un timp indelungat, fara a isi pierde din proprietatile lor importante.

1 Comment
  1. Reply
    Nica Nelu 20 iunie 2019 at 10:06

    Am cumparat un asemenea aparat si face foarte mult condens in interior.Ce se intampla?

Leave a reply

Review IT