Arctic AED6240A++ – masina de spalat rufe cu design S-Shape si 15 programe de spalare!

Accesibila, elegant si destul de spatioasa, masina de spalat rufe Arctic AED6240A++ este o alegere perfecta pentru o singura persoana sau o familie normala ce nu dispune de un buget prea mare, datorita unui raport calitate-pret foarte bun din orice punct de vedere. Disponibila pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, aceasta vine in principal cu un display LCD, o viteza mare de centrifugare, clasa A++, o capacitate decenta de incarcare si un numar de 15 programe speciale de spalare.

Designul special S-Shape al peretilor laterali ai masinii de spalat asigura reducerea nivelului de vibratii la minim in timpul spalarii, indiferent de programul selectat, in timp ce aspectul modern al acesteia se va potrivi cu siguranta oriunde in baia sau bucataria dumneavoastra. La exterior, masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Arctic beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, un display de tip LCD si de un hublou transparent cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga la 155 de grade.

PROMOȚIE Arctic AED6240A++, 6kg, 1200 rpm, Clasa A++, Alb – verifică preț

Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de pana la 1200 de rotatii pe minut, un display de tip LCD pentru afisarea timpului de spalare ramas, etapele programului selectat, etc., un numar de 15 programe speciale de spalare si nu in ultimul rand o capacitate decenta de incarcare de maxim 6 kilograme, ceea ce va permite sa curatati rapid si foarte eficienta o cantitate suficienta de rufe murdare, intr-un singur ciclu de spalare.Arctic AED6240A++

Masina de spalat vase Arctic AED6240A++ este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie eletrica si totodata de apa, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 173 kWh si de numai 0,94 kWh in program standard, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 9460 de litri. In plus, optiunea Eco Wash este disponibila pentru majoritatea programelor si permite spalarea cu apa rece pentru o economie la energia electrica de pana la 80%.

Comentarii

Leave a reply

Review IT