Arctic AFD7201A+++ – masina de spalat rufe cu design S-Shape si optiunea ECO Dose!

Moderna, performanta si destul de spatioasa, masina de spalat rufe AFD7201A+++ este recomandata tuturor celor care isi doresc un astfel de aparat electrocasnic accesibil si foarte bine dotat, insa nu dispun de un buget prea mare. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, masina de spalat rufe marca Artic se remarca, in principal, printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele sale de vedere.

Pe partea de aspect, designul simplu si modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Arctic se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display de tip LCD foarte intuitiv si un hublou transparent cu deschidere standard spre stanga la un unghi de pana la 155 de grade. In plus, designul special S-Shape al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii, pentru un nivel minim de zgomot de doar 62 dB la spalare si un maxima de eficienta, indiferent de programul special de spalare selectat.

Verifică preț actualizat: ARCTIC AFD7201A+++, 7kg, 1200rpm, clasa A+++, alb

Cu ajutorul detergentului lichid, puteti obtine performante superioare la spalare, deoarece acesta se dizolva mult mai usor si patrunde mai rapid in tesatura, actioneaza mai eficienta impotriva murdariei si este mult mai delicat cu hainele dumneavoastra. Astfel, masinile de spalat rufe marca Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui si asigura utilizarea integrala a acestuia, in timp ce optiunea de spalare ECO Dose optimizeaza performanta masinii de spalat rufe prin eliberarea detergentului lichid exact la momentul potrivit.Arctic AFD7201A+++

Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare din clasele A+ sau A++, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 173 kWh/an. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare, precum si o capacitate suficienta de incarcare de pana la 7 kilograme, pentru o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra.

Cu toate acestea, optiunea ECO Heater asigura o functionare eficienta, economica si de lunga durata a masinii de spalat rufe marca Arctic, prin acoperirea rezistentei sale cu un strat de nichel, ceea ce ofera o protejare mult mai buna impotriva ruginii, o durabilitate de 100 de ori mai mare, precum si o depundere de calcar cu pana la 40% mai mica decat rezistentele standard. Optiunea de spalare ECO Wash, disponibila pentru majoritatea programelor de spalare a masinii de spalat, permite, de asemenea, o spalare excelenta si foarte eficienta, la un consum minim de resurse, chiar si cu apa rece.

2 Comments
 1. Reply
  Buzatu Ecaterina 30 ianuarie 2017 at 14:46

  As vrea sa stiu daca aceasta masina Arctic AFD7201A+++ spala numai cu detergint lichid sau si cu detergent praf. De asemenea daca are cuva si rotorul din inox. Va multumescmpentru amabilitate.

 2. Reply
  Review produs 30 ianuarie 2017 at 14:53

  da, se poate spala si cu praf.

  am cautat si pe site-ul producatorului si nu am gasit nimic despre cuva. sorry.

Leave a reply

Review IT