Combina frigorifica Arctic AK54240S+, 240 L,A+, Garden Fresh, Silver – dotat cu compartimente spaţioase

TOP cele mai bune campanii ! Nu rata ofertele de astăzi !!!
IT & Mobile Days 16-22 octombrie
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Combina frigorifica Arctic AK54240S+, 240 L,A+, Garden Fresh, Silver – dotat cu compartimente spaţioase
5 (100%) 1 vote

Preț Arctic AK54240S+

Combina frigorifică AK54240S+ vine pe piață sub marca producătorului Arctic, fiind dotată cu funcții și tehnologii noi, care dau performață și siguranță pentru păstrarea alimentelor în bune condiții. Cu sistem sonor Eco Buzz și rafturi ajustabile pentru depozitarea recipientelor de diferite mărimi, combina frigorifică AK54240S+ este un aparat electrocasnic de calitate și foarte util, iar prețul  său este unul destul de accesibil.

Aspect Arctic AK54240S+

Combina frigorifică Arctic AK54240S+ are un design simplu și foarte elegant cu carcasa de culoare alb imaculat, pe care este evidențiat destul de fin logo-ul Arctic. Pare un model compact cu linii drepte, potrivindu-se perfect în interiorul oricărei bucătării. Cele două mânere ale celor două compartimente, frigider și congelator, sunt poziţionate vertical și sunt reversibile pentru a putea fi adaptate în funcție de spațiu.

Combina frigorifica Arctic AK54240S+, 240 L,A+, Garden Fresh, Silver
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Arctic AK54240S+

Seria AK54240S+ de la Arctic reprezintă o combină frigorifică ce face parte din clasa de eficiență energetică A+, care aduce un  consum de energie electrică de până la 24 %, având un consum energetic anual de 245 kw. Volumul congelatorului este de 87 litri iar cel al frigiderului de 142 litri. Frigiderul este dotat cu un număr de 2 rafturi din sticlă rezistentă, ce pot susține o greutate de până la 25 de kg, iar ușa este dotată cu trei suporturi. Termostatul ajustabil este ușor de folosit, pentru a putea crea o temperatură optimă necasă păstrării alimentelor în bune condiții, mai ales a celor perisabile. Ventilatorul amplasat în interiorul răcitorului distribuie uniform temperatura și umiditatea din interiorul frigiderului.

Rafturile sunt ajustabile și pot fi pozitionate la orice nivel în funcție de dimensiunea recipientelor, oferind mai mult spațiu. Raftul special XXL Bottle ce este poziționat pe ușa frigiderului este dedicat depozitării sticlelor de dimensiuni mai mari. Rafturile Mix Zone pozitionate pe ușă, sunt ajustabile și sunt dedicate borcanelor și recipientelor de diverse dimensiuni. Garnitura antibacteriană a fost creată cu un conținut de aditivi speciali, pentru a menține o igienă maximă prevenind depunerea bacteriilor și a mucegaiului. Compartimentul Garden Fresh a fost creat special pentru depozitarea fructelor și a legumelor păstrându-le prospete și gustoase. Compartimentul congelatorului cu sistemul Fast Freeze zone oferă multiple opțiuni de congelare, inclusiv funcția de congelare rapidă, care este necesară mai ale în zilele caniculare, când transportul alimentelor se face prin atmosfera fierbinte.

Review Arctic AK54240S+

Combina frigorifică AK54240S+ iți poate oferi tot ceea ce ai nevoie în materie de refrigerare și congelare. Arctic AK54240S+ este dotat cu compartimente spațioase, create cu tehnologii avansate, combinate cu un design simplu dar foarte elegant al carcasei. Ganitura antibacteriană tratată cu aditivi speciali are rolul de a ține mucegaiul și bacteriile la distanță, menţinând în condiţii de igienă maximă toate alimentele. Congelatorul dotat cu funcția specială Fast Freeze Zone ține alimentele congelate în maximă siguranță o perioadă lungă de timp, existând chiar opțiunea de congelare rapidă pentru alimentele perisabile.

Pro: rafturi  XXL Bottle, Mix Zone, Garden Fresh, Fast Freeze

Contra: nu deţine

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply