REVIEW: Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ – Cu tehnologia No Frost, fiabilă și foarte elegantă!

Combina frigorifică Arctic AK54305NFMT+

Arctic poate fi numit pe bună dreptate, specialistul aparatelor electrocasnice mari și mici pentru acasă, deoarece oferă soluții eficiente nevoilor de zi cu zi, atât pentru casă cât și pentru bucătărie. Acestea oferă eficiență energetică, design modern și tehnologie inovatoare, pentru confortul utilizatorului, combinând stilul unic și designul cu funcționalitatea. Arctic AK54305NFMT+ este o combină frigorifică special concepută pentru a satisface nevoile tale și ale familiei tale.

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+, 266 l, H 181.2, Clasa A+, No Frost, Gri

Combina frigorifică Arctic AK54305NFMT+ a fost dotată cu sistem de răcire No Frost, o tehnologie de răcire ce face ca pe pereții interiori ai aparatului să nu se depună gheață. Capacitatea netă totală a combinei frigorifice este de 266 de litri, acest volum, fiind împărțit în volumul net al frigiderului care este de 190 litri și volumul net al congelatorului care este de 76 de litri. Cu clasa de eficiență energetică A+, Arctic AK54305NFMT+  oferă un consum mediu anual de 288 kw. În cazul unei pene de curent, Arctic AK54305NFMT+ , oferă o autonomie de 16 ore, alimentele fiind conservate eficient. Cu funcția de super-congelare, alimentele adăugate ulterior în congelator, pot fi congelate în cel mai scurt timp.

Frigiderul este compus cu un număr de trei rafturi din sticlă securizată, rezistentă și foarte ușor de întreținut. Rafturile sunt destul de largi, pe ele încăpând o cantitate eficientă de recipiente și alimente. Aceasta mai deține un compartiment pentru legume și fructe, ce poate păstra produsele în stare proaspătă. Pe ușa frigiderului au fost create un număr de patru suporturi, pentru amplasarea sticlelor, a borcanelor și a recipientelor de mici dimensiuni.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

La partea de congelator, producătorul Arctic a creat un număr de 3 compartimente, ce au o capacitate de congelare de 4 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare se face în mod automat, fără ca utilizatorul să depună vreun efort în acest sens. Designul este realizat cu o carcasă de culoare Metal Look, ce îi dă eleganță și cu siguranță va crea o bucătărie modernă. La interior, frigiderul este dotat cu lumină și termostat reglabil.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 190
  • Volum net congelator (l): 76
  • Volum net total (l): 266
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem de răcire: No Frost
  • Funcții și siguranță: super-congelare

Preț Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+

Combina frigorifică Arctic AK54305NFMT+ are un raport preț/calitate  bun, deoarece aceasta este dotată cu tehnologia No Frost pentru sistemul de răcire și face parte din clasa de eficiență energetică A+, care oferă consum redus de energie electrică.  Dacă te vei grăbi, vei putea să prinzi oferta la reducere și să te bucuri împreună cu familia ta, de combina frigorifică Arctic AK54305NFMT+ care are o calitate destul de bună.

Arctic AK54305NFMT+

266 l, H 181.2, Clasa A+, No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Arctic AK54305NFMT+ are un design simplu, de culoare gri metalizat, care o face să arate foarte modernă și foarte elegantă. Combina frigorifică este dotată cu elemente tehnologice de ultimă generație, cum ar fi funcția de super-răcire și tehnologia No Frost, ce au rolul de a oferi o funcționare fiabilă și de a oferi economii de resurse. Dimensiunile sunt ideale și se potrivesc oricărei bucătării.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT