Arctic AK60340NF+ – combina frigorifica eleganta din clasa A+, cu tehnologia Full No Frost si Air Flow Dual Tech!

Preţ Arctic AK60340NF+

Arctic AK60340NF+ este o noua combina frigorifica incapatoare si performanta din clasa A+, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care a aparut recent si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un termostat reglabil in interior frigiderului, tehnologia de racire Full No Frost si Air Flow Dual Tech, un volum net total de pana la 304 litri, un ventilator inclus in frigider, un sistem de dezghetare automat, o iluminare interioara pe LED, o garnitura antibacteriana pe usi si nu numai.

Review Arctic AK60340NF+

Design-ul modern si minimalist a noii combine frigorifice de la Arctic se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa simpla si eleganta de culoare alba, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil si un ventilator inclus in interiorul frigiderului), dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceqsta masoara standard 175,4 de centimetri in inaltime, 59,5 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 65 de centimetri, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 43 dB la interior si o autonomie fara curent de lunga durata.

Combina frigorifica Arctic AK60340NF+ are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie electrica in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 304 kWh pe an. Tehnologia Full No Frost impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale aparatului frigorific si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer rece. In plus, tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional (Air Flow Dual Tech) mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 205 litri, patru rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un compartiment Garden Fresh pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un ventilator inclus, un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 97 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat si de o capacitate suficienta de congelare a alimentelor.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si destul de performanta, noua combina frigorifica Arctic AK60340NF+ asigura o racire si congelare destul de eficienta si de foarte buna calitate a alimentelor recent depozitate, astfel incat sa va puteti bucura de alimente proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Astfel ca, noua combina frigorifica marca Arctic reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru oricine este in cautarea unui nou aparat frigorific cu un raport pret/calitate excelent, capabil sa pastreze alimentele proaspete un timp indelungat, indiferent ca dispune de un buget limitat sau ca nu doreste sa plateasca prea mult.

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica excelenta si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret foarte accesibil. Este silentioasa  si foarte eleganta, are o capacitate suficienta de depozitare si este echipat cu sistemul de racire No Frost.

Am achizitionat acest aparat frigorific Arctic pentru raportul sau pret/calitate. Acesta este complet fara gheata la frigider/congelator si distribuie uniform temperatura la interior pentru a pastra prospetimea alimentelor recent depozitate.

Este o combina frigorifica din clasa A+ cu un raport pret/calitate excelent din toate punctele sale de vedere. Arata bine in bucatarie, capacitatea de depozitare este suficienta pentru o familie medie si raceste foarte bine orice tip de aliment.

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere raportul sau foarte bun pret/calitate. Aceasta combina frigorifica este un best-buy din punctul meu de vedere, datorita pretului bun de achizitionare si a sistemului/tehnologiei de racire.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT