REVIEW: Combina frigorifica Arctic AK60340NFMT – Cu Full No Frost și design de culoare Argintie!

Combina frigorifică Arctic AK60340NFMT

Arctic este un producător de aparatură  electrocasnică de  mari dimensiuni, iar brandul este recunoscut în toată Europa. Produsele sunt de bună calitate, oferă fiabilitate, tehnologii inovatoare, o clasă de eficiență energetică bună, dar și un design destul de elegant. Combina frigorifică Arctic AK60340NFMT este creată cu un volum mare de depozitare a alimentelor și recipientelor cu mâncare, iar designul este de culoare argintie, dându-i o eleganță aparte.

Combina frigorifica Arctic AK60340NFMT , 302 l, H 175.4, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu

Arctic AK60340NFMT este o combină frigorifică ce face parte din clasa de eficiență energetică A+, oferind consum redus de energie electrică. Aceasta a fost dotată cu sistem de răcire Full No Frost, ce are capacitatea de a răci, fără a depune pe pereții interiori ai aparatului  gheață. Capacitatea netă totală a combinei frigorifice este de 302 de litri. Volumul net al frigiderului este de 205 litri iar volumul net total al congelatorului este de 97 de litri. Acest volum net total este suficient de mare pentru a putea depozita alimentele care au nevoie să stea la rece.

Frigiderul este realizat de trei rafturi din sticlă securizată și un compartiment pentru legume și fructe. Cu sistem de răcire No Frost, alimentele sunt păstrate proaspete, savuroase, fără urme de umezeală, iar pe pereți niciodată nu se vor forma straturi de gheață.  Rafturile din sticlă rezistentă, sunt largi și permit o întreținere ușoară. Compartimentul pentru legume și fructe, are capacitatea de a păstra produsele în stare proaspătă. Pe interior, ușa frigiderului este dotată cu trei suporturi, pentru sticle, borcane, cutii cu brânză sau cu unt.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Congelatorul oferă trei compartimente destul de încăpătoare, în care se pot depozita cantități importante de alimente. Acestea sunt păstrate fără a forma pe suprafața lor strat de gheață. Sistemul de dezghețare se face în mod automat, atât pentru frigider cât și pentru congelator. Carcasă de culoare Metal Look, este realizată din materiale de bună calitate, ce îi dau durabilitate în timp. Dispusă în bucătărie, aceasta va reuși să creeze un stil modern și destul de elegant.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 205
  • Volum net congelator (l): 7697
  • Volum net total (l): 302
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem de răcire: No Frost

Preț Combina frigorifica Arctic AK60340NFMT

Raportul preț/calitate al combinei frigorifice Arctic AK60340NFMT este destul de bun, deoarece aceasta a fost creată cu un design foarte elegant, de culoare Metal Look, face parte dintr-o clasă energetică ce oferă consum redus de energie electrică și deține sistem de răcire No Frost. Arctic AK60340NFMT beneficiază în acest moment de o reducere, pe care o poți prinde și tu, deoarece produsul încă se mai află pe stoc.

Arctic AK60340NFMT

302 l, H 175.4, Clasa A+, Full No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Arctic AK60340NFMT este destul de calitativă, deoarece este dotată cu tehnologii care reușesc să reducă consumul de energie electrică și astfel să aducă economii la buget. Tehnologia No Frost, păstrează calitatea aparatului, prin faptul că stopează formarea gheții pe pereții interiori. Alimentele sunt păstrate în condiții de siguranță, fără să formeze cruste cu mucegai sau să capete mirosuri neplăcute.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT