REVIEW: Combina frigorifica Arctic AK60360MT – Frumoasă și elegantă pentru orice bucătărie!

 Combina frigorifica Arctic AK60360MT

Poate că  acum două sau trei decenii, pe lista treburilor casnice lunare ale gospodinelor, era trecută și decongelarea frigiderului. Decongelarea manuală era o adevărată luptă cu gheața și o traumă pentru mâini. Astăzi, modelele moderne, sunt echipate cu funcții de dezghețare automată. Inevitabil, gheața formată în interiorul frigiderului se dezgheață în mod independent, fără intervenția omului. Unele combine frigorifice sunt dotate cu dezghețare automată doar în partea de sus a frigiderului, iar congelatorul, care se află în partea de jos necesită o decongelare manuală. Un astfel de model este și combina frigorifică Arctic AK60360MT.

Combina frigorifica Arctic AK60360MT , 334 l, Clasa A , H 201, Argintiu

Combina frigorifica Arctic AK60360MT  este compusă din două părți, un frigider cu volumul net de 244 de litri, în partea de sus și un congelator în partea de jos, care are volumul de 90 de litri. Volumul total al combinei frigorifice este de 334 de litri.  Această combină frigorifică este  în mare un produs bun, fiind realizată de producătorul recunoscut Arctic și oferă   performanță atâta la refrigerare cât și la congelare.

Arctic AK60360MT face parte din clasa de eficiență energetică A, având un consum energetic anual de 281 kw. Frigiderul este creat cu patru rafturi și un sertar pentru legume și fructe. Rafturile sunt realizate din sticlă securizată, putând depozita un număr destul de mare de alimente. Pe ușa frigiderului se găsește un număr de cinci suporturi, pentru depozitarea  pachetelor de unt, brânză, a  borcanelor diverse și a sticlelor. Dezghețarea frigiderului se face în sistem automat, fără a avea nevoie de intervenția utilizatorului.

Congelatorul, compus din trei compartimente, are o capacitate de congelare de 5 kg de produse alimentare în  24 de ore. Acest congelator este dotat cu tehnologia Fast Freeze XL Zone,  care are rolul de a congela în ritm rapid produsele alimentare perisabile. Dezghețarea acestui congelator se face în mod manual. Arctic AK60360MT este dotată cu sistem de avertizare pentru ușă deschisă. Designul este realizat în culoare argintie, ce dă eleganță bucătăriei, ușile sunt reversibile și mânerul încorporat. La interior aceasta este dotată cu termostat și iluminare interioară.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 244
  • Volum net congelator (l): 90
  • Volum net total (l): 334
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: manual
  • Funcții și siguranță: sistem de avertizare pentru ușă deschisă

Preț Combina frigorifica Arctic AK60360MT

Combina frigorifica Arctic AK60360MT are un preț ceva mai mare în raportul dintre preț și calitate. Acum produsul beneficiază de o reduce, însă în momentul de față poate fi cumpărată la reducere. Arctic AK60360MT nu deține tehnologii avansate, iar congelatorul se dezgheață manual.  Dar, dacă vorbim despre performante în ceea ce privește siguranța alimentelor, poți sta liniștit, pentru că  Arctic AK60360MT refrigerează și îngheață bine, astfel încât alimentele sunt păstrate în cea mai mare siguranță.

Telefunken STELLA55CUHDEV

140 cm, LED, 4K Ultra HD, 3D, Wifi

Arctic AK60360MT

334 l, Clasa A , H 201

 Părerea noastră

Combina frigorifica Arctic AK60360MT are un consum destul de redus de energie electrică, iar din punct de vedere al autonomiei, aceasta poate sta fără sursa de alimentare, o perioadă de până la 18 ore. Sistemul de răcire este static și face parte din clasa climatică SN/ST. Nivelul de zgomot este de doar 42 dB, fiind foarte redus. Din punct de vedere al designului, acesta arată foarte bine și dă bucătărie un aer modern și elegant.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT