REVIEW: Combina frigorifica Arctic AK60365NF+- Cu tehnologia No Frost, Zona Zero și Fast Freeze XL Zone!

Combina frigorifica Arctic AK60365NF+

Chiar și alb și lipsit de viață, un aparat electrocasnic precum combina frigorifică, poate schimba stilul de design al unei bucătării. Acum nivelul de dezvoltare tehnologică a ajuns la crearea frigiderelor cu congelator și decongelare independentă. Acest lucru poate însemna decongelare automată pentru ambele compartimente, sau decongelare automată pentru frigider și decongelare manuală pentru congelator.

Combina frigorifica Arctic AK60365NF+, 316 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Alb

Făcând parte din clasa de eficiență energetică A+, combina frigorifică Arctic AK60365NF+, are un consum redus cu până la 24%.  Consumul energetic anual este de 336  kw, ceea ce înseamnă un consum destul de redus. Fără curent combina frigorifică are o autonomie de până la 21 de ore. Tehnologia Full No Frost cu care este dotată aceasta, împiedică formarea gheții atât pe pereții frigiderului, cât și pe pereții congelatorului. Această combină frigorifică a fost creată cu un volum net total de 316 litri, din care volumul frigiderului este de 219 litri, iar cel al congelatorului este de 97 de litri.

Frigiderul este compus din trei rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru legume și fructe și un compartiment Zero Zone. Acest sertar atinge o temperatură de zero grade și este special creat pentru depozitarea cărnii, a peștelui  și a fructelor de mare care pot fi atât proaspete cât și marinate. Alimentele depozitate în acest sertar își mențin prospețimea, sucul natural, precum și substanțele nutritive pe care le conțin. Pe ușa frigiderului au fost create un număr de cinci suporturi pentru sticle, borcane și diverse recipiente de mici dimensiuni.

Congelatorul este creat cu 3 compartimente printre altele și un compartiment Fast Freeze XL Zone, de mari dimensiuni, oferind chiar și congelarea rapidă. Congelatorul poate îngheța o cantitate de 5 kg de alimente în 24 de ore. Decongelarea atât a frigiderului cât și a congelatorului se face în sistem automat, fără intervenția utilizatorului. Ușile combinei frigorifice sunt reversibile, au deschidere standard și mânere încorporate. Interiorul este luminat și are amplasat un termostat reglabil. De sistemul de refrigerare este responsabil un compresor, cu sistem de răcire No Frost și clasa climatică SN-T. Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta ajungând până la 43 dB.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 219
  • Volum net congelator (l): 97
  • Volum net total (l): 316
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Alte caracteristici: Fast Freeze XL Zone, Zero Zone

Preț Combina frigorifica Arctic AK60365NF+

Combina frigorifica Arctic AK60365NF+ are un preț bun în raport cu calitatea, deoarece este dotat cu sertare speciale pentru congelare rapidă și pentru menținerea în starea proaspătă a alimentelor, oferă o autonomie de până la 21 de ore în cazul unei pene de curent, iar procesul de decongelare se face automat. Mai mult decât atât, poți prinde oferta de reducere, deoarece combina frigorifică Arctic AK60365NF+ beneficiază de o reducere substanțială.

Arctic AK60365NF+

316 l, Clasa A+, H 185.3

 Părerea noastră

Arctic AK60365NF+ este o combină frigorifică destul de bună. Frigiderul este dotat cu o zonă specială pentru depozitarea alimentelor și care are rolul de a păstra alimentele proaspete, iar congelatorul are o funcție specială care poate congela rapid alimentele. Cu tehnologia No Frost, combina frigorifică nu va forma gheață pe pereții ei niciodată. Consumul energetic este bun, deoarece face parte din clasa de eficiență energetică A+. O recomandăm cu încredere!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT