REVIEW: Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+- Cu design elegant și tehnologia No Frost!

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+

Cu o înălțime impunătoare și carcasa de culoare argintie, combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+, aduce un plus de eleganță bucătăriei tale. Sus pe ușa frigiderului este amplasat logo-ul Arctic cu litere metalice argintii. Rafinamentul cu care a fost creată îi dă o eleganță desăvârșită. Tehnologia cu care a fost dotată îl face să fie destul de economic în privința consumului de energie electrică.

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+, 316 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Argintiu

Combina frigorifică Arctic AK60365NFMT+ face  parte din clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie electrică de până la 24%. Consumul energetic anual al acesteia este de 336  kw.  În cazul unei pene de curent electric, aceasta oferă o autonomie de până la 21 de ore. Capacitatea netă a întregii combine frigorifice este de 316 litri, fiind împărțită astfel: frigiderul are un volum de 219 litri, iar congelatorul un volum de 97 litri. Tehnologia No Frost evită formarea gheții pe pereții întregii combine frigorifice.

Combina frigorifică este compusă cu o parte de frigider care este amplasată deasupra și o parte pentru congelator care este amplasată dedesubt. Frigiderul este format din trei compartimente cu rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru depozitarea legumelor și a fructelor și un compartiment special Zona Zero care are calitatea de a păstra carnea și peștele sau preparatele din pește în stare proaspătă.

Congelatorul dispune de 3 compartimente, unul dintre ele fiind realizat special cu o tehnologie eficientă Fast Freeze XL Zone, de mari dimensiuni, care poate îngheța alimentele mult mai rapid.  Acesta  poate îngheța o cantitate de 5 kg de alimente în 24 de ore. Decongelarea se produce automat atunci când este cazul, atât pentru  frigider cât și pentru congelator. La această combină frigorifică nu este necesară intervenția utilizatorului. Ușile  sunt reversibile, au deschidere standard iar mânerele sunt încorporate. Interiorul este luminat, fiind dotat și cu termostat reglabil. Arctic AK60365NFMT+ este dotată cu un singur compresor, ce are sistem de răcire No Frost și face parte din clasa climatică SN-T. Nivelul de zgomot este de doar 43 dB, fiind foarte greu perceptibil.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 219
  • Volum net congelator (l): 97
  • Volum net total (l): 316
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Alte caracteristici: Fast Freeze XL Zone, Zero Zone

Preț Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ nu are un preț atât de bun în raport cu calitatea. Acesta deși este dotat cu sertare speciale pentru congelare rapidă și pentru menținerea în starea proaspătă a alimentelor, nu este dotată cu microclimat ideal pentru fiecare raft, cum ar fi Ion Air cu Multiflow. Calitatea lui este bună, însă credem ca s-a cam exagerat cu prețul.

Arctic AK60365NFMT+

316 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ poate da siguranță alimentelor depozitate în el. Este o combină frigorifică destul de bună. Frigiderul este dotat cu o zonă specială pentru depozitarea cărnii și a peștelui, iar congelatorul cu o funcție de congelare rapidă. Pentru înghețare aceasta este dotată cu tehnologia No Frost, care are rolul de a evita  formarea gheții pe pereții ei. Face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un consum de energie electrică destul de bun.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT