Frigider Arctic AND245+, 228 l, Clasa A+, H 145.8 cm, Alb – economiseste bani cu clasa A+

Frigiderul Arctic AND245+ este foarte compact, rafturile sale se pot ajuta oferind astfel o flexibilitate mai mare cand ne gandim la organizarea alimentelor in frigider. Cu un volum total de 228 litri, acest model este o solutie excelenta pentru familiile medii are sunt in cautarea unei solutii practice si extrem de avantajoase.

Arctic AND245+ face parte din clasa de energie electrica A+, ceea ce inseamna ca va permite sa faceti mai multe economii, de pana la 24% mai mult in comparatie cu modelele din clasa inferioara, in ceea ce priveste consumul de enerigie. Va puteti bucura din plin de toate avantajele frigiderului pastrand in acelasi timp un consum mic de energie electrica.

verifica-pret1

Volumul net total este de 228 litri, din care 179 litri revin frigiderului iar 49 litri congelatorului. Frigiderul are trei rafturi din sarma, nu din sticla, dar acestea sunt foarte rezistente si nu exista riscul sa se zgarie in timp.

Capacitatea de congelare este de 3.5 kg in decurs de 24 de ore.

In colet veti mai gasi suportul pentru oua si o tavita pentru gheata.

Arctic AND245+

Frigiderul este dotat cu un compartiment special gandit pentru a depozita legume si fructe. Datorita modului in care acesta este conceput, puteti fi sigur ca aceste alimente isi vor pastra prospetimea pentru o perioada mai multa de timp.

Termostatul reglabil si usor de utilizat are capacitatea de a regla rapid temperatura tinand cont de nevoie dumneavoastra curente si de temperatura din mediul ambiant. Astfel, aveti posibilitatea de a modifica in orice moment temperatura din interior cu scopul de a conserva alimentele in cele mai bune conditii.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Flexibilitatea este un atribut ce descrie foarte bine acest frigider, iar cand afirm acest lucru ma gandesc la mai multe aspecte:
– rafturile din frigider si de pe usa se pot ajusta in functie de nevoi si preferinte,
– exista un raft mare pe usa gandit special pentru depozitarea recipientelor mai mari,
– unghiul de deschidere a usilor este de 120 grade ceea ce inseamna ca aveti acces rapid in interior,
– usile sunt reversibile adica se pot monta pe partea dreapta sau pe cea stanga.

Rafturile sunt foarte rezistente si le puteti incarca dupa nevoi, cu recipiente si alimente grele (pana in maxim 25 de kg). Usile sunt prevazute cu o garnitura speciala antibacteriana ce contine aditivi cu rol de protectie impotriva microorganismelor daunatoare si a mucegaiului. Astfel, veti fi sigur in orice moment ca alimentele sunt pastrate in conditii excelente de igiena.

Pentru cea mai buna oferta Frigider Arctic AND245+, 228 l, Clasa A+, H 145.8 cm, Alb verificati pretul aici.

Comentarii

Leave a reply

Review IT