Arctic AND296S+ – frigider elegant si destul de spatios, cu un raport calitate/pret foarte bun!

Ideal atat pentru o singura persoana, cat si pentru o familie medie si chiar mai numeroasa, frigiderul Arctic AND296S+ reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru cei care sunt in cautarea unui aparat frigorific modern si destul de spatios, remarcandu-se printr-un raport calitate/pret foarte bun din aproape orice punct de vedere. Acesta este dotat cu un design modern si elegant de culoare argintie, clasa energetica A+, un termostat reglabil si usor de utilizat pentru setarea temperaturii la interior, un sistem de racire static, o capacitate suficienta de depozitare si multe altele, fiind disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru aproape orice tip de buget.

Pe partea de aspect, design-ul clasic si modern al frigiderului cu doua usi de la Arcti, cu compartimentul congelatorului pozitionat in partea superioara, se va potrivi perfect oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, un termostat reglabil si usor de utilizat, dar si de doua usi reversibile cu un maner vertical si o deschidere standard spre dreapta. In plus, acesta are dimensiunile normale de 162 x 59,5 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 51 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 42 dB si o autonomie mare de pana la 19 ore (fara curent electric) pentru pastrarea la rece a alimentelor dumneavoastra.

Frigider Arctic AND296S+, 278 l Clasa A+, H 162 cm, Argintiu – profită acum de reducere

Frigiderul Arctic AND296S+ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum optim de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic anual de 255 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de depozitare, acesta include un volum net total destul de mare de pana la 278 de litri, dintre care un volum mare de 209 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului ramas de 69 litri ii revine congelatorului. Pe langa toate acestea, aparatul frigorific marca Arctic vine cu un termostat usor de utilizat pentru reglarea rapida si cu foarte mare usurinta a temperaturii interioare, in functie de nevoile dumneavoastra si temperatura ambientala.arctic-and296s

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla Safety Glass extrem de rezistenta (ce suporta o greutate de pana la 25 de kilograme), un suport pentru oua, un compartiment transparent si spatios Garden Fresh pentru pastrarea fructele si legumele proaspete la fel ca in prima zi, trei suporturi amplasate pe usa, precum si o iluminare interioara. Compartimentul congelatorului beneficieaza de o tavita pentru cuburi de gheata, un singur compartiment destul de spatios pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manual, precum si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT